Sin Veljka Ražnatovića svet novine svet portal
Svet

March 30, 2024 10:15

By

Gde su granice: Veljko Ražnatović sina uči da bude hrabar, ali ovo će mu mnogi zameriti

Sin Veljka Ražnatovića uživa sa ocem na planini

Veljko Ražnatović iskoristio je sunčane dane i sa starijim sinom Željkom je otputovao na Zlatibor gde zajedno uživaju u raznim aktivnostima. Sin Cece Ražnatović neretko sa svojim pratiocima na Instagramu deli trenutke iz svakodnevnog života, pa je to učinio i juče kada je objavio video i fotografije sa sinom.

Sin Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Ata images

Sin Veljka Ražnatovića se dobro provodi, osmeh sve govori

Naime, Veljko je na Zlatibor otišao prvenstveno zbog treninga jer se sprema za sledeći bokserski meč, a društvo mu prave prijatelji i sin Željko.

Veljko se potrudio da svom nasledniku upriliči putovanje za pamćenje, pa je iznajmio i kvad i dok je sedeo u krilu njegovog kuma, dozvolio mu da upravlja volanom, a sudeći po objavljenim slikama i snimku sin Veljka Ražnatovića je zaista uživao.

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

“Dobro se drži”, poručio mu je otac dok je mali Željko oduševljeno upravljao kvadom, a nakon toga je uslikao i selfi sa sinom dok su sedeli na mestu suvozača.

Sin Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Sin Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Pratioci Veljka Ražnatovića su bili oduševljeni malim Željkom i njegovim avanturističkim i neustrašivim duhom dok je upravljao vozilom, ali je bilo i onih koji su ovaj potez osudili jer smatraju da je njegov sin i suviše mali da bi uopšte i seo za volan i napominju da je moglo svašta da se desi i da je bio dovoljan samo trenutak nepažnje da nešto krene po zlu.

Pročitajte Dom u Titelu krije porodičnu tajnu – Veljko i Bogdana konačno pokazali istinu nakon toliko godina FOTO

Podsetimo, Željko je najstariji Bogdanin i Veljkov sin, a prošle godine su dobili i malog Krstana. Lepe vesti su podelili svega nekoliko meseci kasnije, te će vrlo brzo dobiti i trećeg sina, Ilijana.

Veljko i Bogdana su odlučili da gradsku buku zamene za mir i tišinu, te su se zajedno sa decom preselili u Titel, a Cecin sin je više puta istakao da mu život van prestonice prija.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram