Svet

February 15, 2022 19:00

By

Arkanova ćerka stala na Cecinu stranu! Udružila se s pevačicom i okrenula protiv braće i sestara!

Pre dvadesetak dana, posle godišnjice smrti Željka Ražnatovića Arkana, oglasila se njegova ćerka Sofija, koju je dobio iz veze sa Holanđankom, a sve kako bi optužila maćehu Cecu Ražnatović, da je Arkanovu imovinu dala Veljku i Anastasiji, a ostalu njegovu decu ostavila bez ičega.

PROČITAJTE: Arkanova ćerka Sofija oplela po Ceci: “Želim ono što mi pripada! Arkan nije bio samo Cecin muž!”

Ona je posle iznošenja ove priče u javnost dobila podršku brata Vojina, kome je već godinama Ceca trn u oku, te svaku priliku koristi da je isproziva i nazove pogrdnim imenima.

No, Arkanova ćerka Anđela, koja je rođena 1980. godine iz veze sa glumicom Ljiljanom Mijatović, oduvek je bila u odličnim odnosima sa maćehom, kao i sa Anastasijom i Veljkom. Ona je, kako mnogi tvrde, redovan gost na njihovim zabavama, a javnost je poslednji put videla u društvu najmlađe Arkanove dece na Anastasijinom punoletstvu.

Anđela je čak ranije izjavila da joj se Ceca našla i pružila podršku onda kad joj je bilo najteže.

Foto: Printscreen / Facebook / Legende devedesetih

Inače, ona se u centru medijskog interesovanja našla pre skoro dve decenije, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio – pričala je svojevremeno.

Zbog podrške koju je pružala Ceci, Anđela je bila na meti osuda, jer, kako su tvrdili, na taj način se udružila sa pevačicom, a okrenula protiv braće i sestara.

PROČITAJTE: Jovana Jeremić isprozivala pevačice koje su se izoperisale, otkrila njihova imena!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN