Svet

15 Januara, 2022 13:10

Ne kriju tugu: Ceca u pratnji dece došla na Arkanov grob! (FOTO)

Na današnji dan pre 22. godine u Beogradu ubijen je Željko Ražnatović Arkan.

ATA/IMAGES

 

Svetlana Ceca Ražnatović, posetila je danas grobno mesto Željka Ražnatovića, sa njihovim naslednicima Anastasijom i Veljkom. stigla je među prvima.

ATA/IMAGES

Među prvima je stigla Ceca koja je došla u crnoj bundi, kao i njena ćerka Anastasija, a svo troje nosili su zaštitne maske.

ATA/IMAGES

U krugu porodice i prijatelja sveštenik je održao pomen.

 

Ljubav između Cece i Arkana desila se na prvi pogled, a sve je počelo kada je pevačica svog budućeg supruga s kojim je uživala samo 7 godina u ljubavi, slučajno videla na naslovnoj strani jednih novina.

Naime, spojio ih je Oliver Mandić. koji je angažovao Cecu i Džeja da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji “Maksovizija” koja se emitovala na TV Pink 1996. godine.

ATA/IMAGES

– Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i mala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada sam trebala da pevam sa Džejem, za Dan garde – rekla je Ceca gostujući na Pinku 1996. godine.

Na žalost na današnji dan pre 22. godine svemu je došao kraj.

Ceca ni danas ne krije ogromno poštovanje prema preminulom suprugu, a ono što je svima jasno jeste da će se o njihovo ljubavi još dugo pričati.

Podsetimo, na Arkana je izvršen atentat 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu „Interkontinental“ u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

Pročitajte: Na današnji dan Ceci se srušio svet! Ovako je pokušavala da spasi ranjenog Arkana!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES