Bivša supruga Željka Ražnatovića svet portal svet
Svet

March 16, 2023 09:02

By

Priznala je: Arkan me je zbog ljubomore ošišao do glave

Arkan bio ljubomoran, pa je zbog toga ošišao suprugu

Željko Ražnatović Arkan svojevremeno je bio veoma poželjan među ženama, pa i ne treba da čudi što je bio u vezama i brakovima sa najlepšim ženama sa ovih prostora. Jedna od njih je i glumica Ljiljana Mijatović, Željkova prva supruga, sa kojom je dobio ćerku Anđelu.

Pročitajte: Ceci neće biti svejedno – U javnost isplivalo Arkanovo ljubavno pismo i nikad viđene fotografije FOTO 

arkanova ljubav

youtube

Ljiljana je posle četrdeset godina odlučila da otkrije kakav je zaista bio Željko, a iz njenih reči može se zaključiti da je bio nežan, romantičan, brižan otac i suprug, a priznala je i da je Arkan bio ljubomoran.

− Željko je bio duhovit, nežan i romantičan. Voleo je da mi stavi glavu u krilo, pa sam mu recitovala pesme Desanke Maksimović i „Tatjanino pismo Onjeginu” – ispričala je Ljiljana na Jutjubu i naglasila da je njegova najizraženija osobina bila nenormalna hrabrost, ali i ogromna ljubomora.

Pročitajte: Ceca nije želela da snimi pesmu posvećenu Arkanu – Otpevala je ova pevačica i sad je veliki hit VIDEO 

Youtube printscreen

Kada se Anđela rodila, Arkan je bio u zatvoru u Holandiji, a porodica se okupila tek pred njen prvi rođendan, koji su proslavili na Svetom Stefanu.

Kod Crnogoraca tada niko nije vodio svoje žene uveče u izlazak, retko ko. Ja sam uvek išla sa Željkom. Sedeli bismo za centralnim stolom u hotelu, sa nekoliko muškaraca. Uvek sam bila jedina žena – kazala je Ljiljana.

Pročitajte: Metak koji je promenio tok života Cece Ražnatović – Dugo čuvana uspomena s Arkanom ugledala svetlost dana FOTO

Youtube printscreen

Jedne večeri tu je došao neki čuveni igrač bridža, koji se družio sa Omarom Šerifom.

− Bio je vrlo popularan. Sve devojke su se vrzmale oko njega, stvarno je bio dasa. Prišao je stolu za kojim sam sedela i upitao me na engleskom da li želim sa njim da igram. Skamenila sam se, zbunila. Nisam znala kako da reagujem. Videla sam da je Željko pocrveneo u licu, a zatim ga je uhvatio za ruku i odgovorio mu: „Moja žena neće da igra sa tobom, ali zato ćeš ti sada da igraš sa mnom.”

Pročitajte: Zoran Kalezić nije želeo Arkanu da ispuni jednu želju – Zbog toga mu je komandant žestoko zapretio 

Youtube printscreen

Čovek je počeo da se izvinjava zbog neprijatnosti koju je izazvao, piše Hello!. Rekao je da nije znao da je reč o njegovoj ženi, ali da bi on lično bio ponosan kada bi neko, pored toliko lepih žena u hotelu, poželeo da igra baš sa njegovom suprugom. Bilo kako bilo, nije došlo do fizičkog sukoba, ali je Arkan bio ljubomoran toliko da je već sutradan Ljiljana osetila posledice njegove ljubomore.

Pročitajte: Ovaj čovek je posle Arkana postao pevačicina zvanična ljubav – Otkrila kako je sve počelo FOTO 

Cecin odgovor Arkanovoj bivšoj

Printscreen

− Sutradan je rekao: „Znaš, Ljiljo, mnogo si upadljiva sa tom dugom plavom kosom. Vidiš da svi gledaju u tebe. Bilo bi dobro da se ošišaš.” Mislila sam da se šali, ali nije. Pozvao je nekog frizera i rekao mu: „Ajde, skrati kosu ovoj mojoj lepoj ženi da ne bude tako upadljiva”. Bio je neumoljiv. Ošišao me je totalno kratko. Plakala sam i rekla mu: „Ovo je kraj, neću više sa tobom progovoriti.” Odlučio je da se solidariše, pa se i sam ošišao na kratko, a tada je nosio kosu dugu do ramena.

Pročitajte: Nije baš sve bilo bajka – Isplivali detalji iz Cecinog i Arkanovog braka

Kao uspomena na taj događaj Ljiljani Mijatović ostala je debela plava kika, koju i danas čuva.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN