bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

January 3, 2023 22:00

By

Ovaj čovek je posle Arkana postao pevačicina zvanična ljubav: Otkrila kako je sve počelo FOTO

Doris Dragović pokazala supruga

Po medijima su se često mogli pročitati naslovi da je Željko Ražnatović Arkan bio u ljubavi sa Doris Dragović, međutim, hrvatska pevačica nikada nije želela da govori o tome. Međutim, o svom suprugu Mariu Budimiru, koji je od nje, mlađi tri godine, uvek je rado pričala, ali ga je držala podalje od očiju javnosti. Ipak, sada je napravila izuzetak i na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte: Ovo su svi detalji Arkanove veze sa Doris Dragović – Bio je opčinjen njom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

 – Kad se duše spoje – napisala je u svojoj najnovijoj objavi.

Doris Dragović i njen suprug upoznali su se 1989. godine u kafiću na splitskoj plaži, a pevačica je svojevremeno rekla da to ne bi nazvala ljubavlju na prvi pogled jer u to ne veruje, piše Hello!.

– Na prvi pogled ima samo grmljavina, a sve ono lepo što se zove ljubav dešava se polako kasnije, kroz vreme… – priznala je pevačica. Veza je krunisana brakom u aprilu 1990. godine u crkvi Svetog Ante na Poljudu, a svadba je održana u jednom splitskom restoranu. U septembru iste godine postali su roditelji sina Borne.

Pročitajte: Znate ih kao Doris Dragović i Dina Merlina, a da li znate kako se oni stvarno zovu

Instagram

– Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati – rekla je o suprugu jednom prilikom.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, INSTAGRAM