Prijateljica Cece Ražnatović
Svet

August 15, 2023 14:29

By

Ražnatovićka je spremna na sve: Bivša prijateljica otkrila koga je Ceca razvela i ko joj je pomogao u tome

Tajne Cece Ražnatović otkrila bivša prijateljica

Ceca Ražnatović nikada nije preterano govorila o periodu pre ljubavi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i o činjenici da je on bio oženjen u vreme kad su se zaljubili. Osim jednom kad je kroz smeh za emisiju Glamur na Hepi televiziji rekla da je muža uvek terala da nosi burmu jer je nije nosio kad su je sreli, pa je ona smatrala da je slobodan.

Tajne Cece Ražnatović razotkrivene

U ranim devedestim sa Cecom se družila Verica Ilić, novinar, tekstopisac, kolumnista i autor knjige Naličje estrade. Kako je svojevremeno za Svet otkrila, Ražnatovićka je prema njoj uvek bila otvorena i pričala joj je čak i o životu pre Arkana i o svojoj vezi sa oženjenim Hajrudinom Samardžićem.

Pročitajte Ceca prvi put progovorila o vezi sa Harom Samardžićem – Ne krije kako je sve počelo i zašto se završilo 

-Sa Cecom sam imala veoma korektan odnos. Čak smo jedno vreme bile bliske. Viđale smo se u onom periodu kad se vratila iz Švajcarske. Nas dve smo tada razgovarale i ona mi je iskreno ispričala o svojoj ljubavi sa tim Harom iz Švajcarske. Rekla mi je da se zaljubila, otišla i kad je shvatila da to nije to, vratila se. Svaka mlada devojka bi to uradila. Poenta je da ona to nije krila. Svi su znali da je bila sa Harom. Ona je čak molila Arkana da mu pomogne da ga ne uhapse jer je imao problema sa zakonom. Poštujem ljude koji se bore za svoju ljubav, a moral se razlikuje od grada do grada, od porodice do porodice – otkrila je pre nekoliko godina Verica Ilić.

Pročitajte Ceca na meti kritika zbog pesme posvećene Arkanu – Mnogi su se našli uvređeni zbog stihova koje je pevala 

Verica je tada istakla i da je dugo poznavala Željka Ražnatovića Arkana i da je upravo ona savetovala Cecu kako da ga osvoji:

-Poznavala sam Arkana iz neke sasvim druge priče, ne ove estradne. Znala sam ga od njegove osamnaeste godine jer je radio sa mužem jedne moje dobre prijateljice. Bio je veoma uljudan, kulturan čovek, koji je poštovao žene. Ceca se ludo zaljubila u njega, ali on u početku nije hteo da čuje za nju. Rekla sam joj: ’Ako ga smuvaš, on će se tobom oženiti. Sigurno neće biti sa tobom pored svoje žene.’ U to vreme izlazio je moj feljton u TV reviji, priče iz knjige Naličje estrade. Rekli su mi tada da je Arkan jedva čekao sredu da čita moje kolumne i da je rekao: ’Ako neko pipne ovu ženu, sa mnom će imati problem.

Pročitajte Arkanova ćerka Sofija oplela po Ceci – Želim ono što mi pripada! Arkan nije bio samo Cecin muž

Tajne Cece Ražnatović

Zoran Jakšić

–  Sasvim slučajno, upoznala sam i njegovu suprugu Nataliju. Kada sam radila na RTS-u, doveli su mi na televiziju ženu da je podučim da bude sekretarica. I to sam i učinila. Znam samo da mi je jednom zaparalo uši kad je rekla: ’Vala, ja ne moram da radim, ali mi je dosadno kod kuće. Imam toliko para da ne moram ništa da radim.’ To su, znate, bile devedesete godine, ja sam bila razvedena sa decom i nije mi bilo jasno odakle joj toliko novca, a ja radim po četiri posla da prehranim decu. Jednog dana, kada je ona već otišla sa televizije, neko mi reče: ’Znaš li ti koga si podučavala? Arkanovu ženuNataliju Ražnatović.’ To je bila još jedna moja veza sa tom porodicom. Radila je veoma kratko i više je nikad nisam videla. Čula sam da se odselila zaključila je Verica Ilić svojevremeno.

Pročitajte Ceci neće biti svejedno – U javnost isplivalo Arkanovo ljubavno pismo i nikad viđene fotografije FOTO 

Iako je njena priča izuzetno interesantna, Ceca se nije našla u Veričinoj knjizi Naličje estrade, koja je potresla čitavu tadašnju šou-biz scenu:

Vanja Bulić me je jednom pitao zašto, ako sam toliko hrabra, nikad nisam napisala priču o Ceci. Rekla sam zato što je Ceca sve što je radila, radila javno. Ona ne predstavlja sebe drugačijom nego što jeste. Odnosno, tada se nije predstavljala drugačije. Zaljubila se u tog Hajrudina, otišla, vratila se. Zaljubila se u Arkana, razvela ga, udala se i rodila mu decu. Sve je bilo transparentno i bez tajni.

Pročitajte Arkanovo nasledstvo neće pripasti Veljku – Željkova bivša žena otkrila sve o podeli imovine i porodičnim odnosima 

Ipak, Verica nije ostala u kontaktu sa najvećom muzičkom zvezdom sa ovih prostora.

-Sa Cecom danas nemam nikakvu komunikaciju. Osnovni problem većine sa estrade jeste ovaj – ako misle da im trebaš, oni se za tebe lepe grčevito! Kao prilepak. A kad su na sceni, kad su reflektori upereni u njih, onda sve zaborave. Ljudi su čudni. Ako ih znaš iz nekog njihovog teškog ili kontroverznog dela života, oni beže od tebe. A, u suštini, beže sami od sebe i te situacije koju žele da zaborave.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM