Gubitak Anastasije Ražnatović Svet novine, Svet portal
Svet

December 23, 2023 22:00

By

Slika sa bebom u naručju Anastasiji tera suze na oči: Bol zbog strašnog gubitka nikada neće proći

Gubitak Anastasije Ražnatović i bol nikada neće proći

Iako je srećno udata žena kojoj suprug Nemanja Gudelj ugađa na svakom koraku, a uskoro će nadaju se svi, postati i majka – Anastasija Ražnatović i dalje pati zbog gubitka oca Željka Ražnatovića.

Gubitak Anastasije Ražnatović zbog smrti oca nikada neće proći, ali kao i njena majka Ceca i Anastasija je tugu zakopala duboko u srcu, dostojanstveno ide kroz život, ali svako podsećanje na tatu tera joj suze na oči i budi duboku čežnju za njegovim zagrljajem.

„Ja se mog oca ne sećam, bila sam jako mala. Volim da čujem svaku priču vezanu za njega, naravno, pozitivnu. Ja i mama svaki dan kada sedimo i pričamo, mama svaki dan ubaci neku priču o njihovom braku, i ja to uživam da slušam i da proživljavam to.

“Volim o tome da slušam, o njihovoj ljubavi i njihovom braku, jednostavno lepo se osećam”, rekla je jednom prilikom Anastasija, a slika nastala u njenim prvim danima života topi sve srca.

Gubitak Anastasije Ražnatović Svet portal, Svet novine

Rajko Ristić

Gubitak Anastasije Ražnatović je nenadoknadiv

Cecino lice blista od sreće i lepote dok u naručju drži Anastasiju koja nije napunila ni mesec dana, a već je zvezda u emisiji “Maksovizija” kod čuvenog Minimaksa. U studiju je bio i ponosni otac i suprug Željko Ražnatović, kao i mali Veljko. Čestitke gledalaca su pljuštale, a Ceca i Željko nisu mogli da sakriju sreću zbog rođenja Anastasije.

Nažalost, porodična sreća grubo je srušena atentatom na Željka Ražnatovića tog 15. januara 2000. ali voljeni otac nastavio je da živi u srcu supruge i dece. Gubitak Anastasije Ražnatović i bol za ocem ne prolazi, a kako je priznala, često ga sanja i u tim snovima uvek se pojavi na jedan dan.

“Ne sećam se oca, a to me mnogo boli. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač,”, ispričala je svojevremeno Anastasija.

Gubitak Anastasije Ražnatović svet portal

youtube printscreen

Gubitak Anastasije Ražnatović je rana koja nikada neće zarasti

Naravno, njoj su jako teško padali i ružni komentari na račun roditelja, ali njen stav je svima zapuštio usta: “Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na konto moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time ja ne gledam to tako.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje: Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njenu

Da li bih ja nekome, ko je meni uradio nešto najgore u životu, pisala njegovom detetu da treba da se odrekne svog oca? Kakve to veze ima sa njegovim detetom”, rekla je Anastasija i svima zapušila usta:

“Svako ko je normalan ko poznaje reč lojalnost i porodica, zna da je to neraskidivo. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice to se neće desiti”

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić, youtube printscreen