Zoran Kalezić o Arkanu
Svet

January 6, 2023 17:00

By

Zoran Kalezić nije želeo Arkanu da ispuni jednu želju: Zbog toga mu je komandant žestoko zapretio

Zoran Kalezić o Arkanu je ovako govorio 

Pevač Zoran Kalezić, preminuo je pre nekoliko dana, nakon duge borbe sa rakom pluća, a svojevremeno je podelio sa javnošću uspomene na Željka Ražnatovića Arkana

Naime, Željko Ražnatović je tražio od Kalezića da otpeva baš jednu pesmu, ali je to pevač odbio što je Arkana razbesnelo.

Pročitajte: Krenuo sam na put ka mom kumu Tomi – Zoran Kalezić kroz suze progovorio o svojoj bolesti

zaoran kalezić

ata images

– Ja nikad u životu nisam imao 50.000 maraka. Bilo je mogućnosti da ih imam ali nisam hteo da pristanem da određene uslove. Poznavao sam ljude od predsednika do kriminalaca. Sa mnogo više pijeteta bih govorio o nekim kriminalcima nego o političarima. Oni su se prema meni odnosili sa poštovanjem. Ja se nisam grebao o njih. Nisam ih se plašio. Ja se nisam plašio nikog. Moj strah je nestao kada sam otišao od oca. Ja sam se njega bojao. Kad sam otišao od oca, strah je ostao tamo. Moja pokojna supruga je bila prijateljica sa Arkanovom prvom ženom Natalijom koje se on bojao više nego od sve policije ovoga sveta. Bojao se više Natalije nego bilo čega drugog. Sećam se kocka i gubi 100-200 hiljada maraka. Željko prekine da igra da bi otišao da okupa Voju i Nikolu i da ih stavi u krevet i onda se vrati da kocka. Sad vidite vi šta je žena –  rekao je Kalezić u intervjuu za Balkan info.

Pročitajte: Poslednja želja Zorana Kalezića je ostala neostvarena – Supruga Irena neutešna, a evo šta kažu kolege

zoran kalezic

YouTube printscreen

On je rekao da mu je žao što nekih od tih ljudi koji su bili sa one strane zakona više nema. Mnogi od njih su, kako kaže, samo poslužili službi i kad više nisu trebali oni su ih uklonili.

– Jedini put kad sam sam imao problem sa Željkom one godine kada je Obilić bio prvak. E sad da li je Obilić bio ili nije bio najbolji u Jugoslaviji… U svakom slučaju bio je prvak. Ja sam sećam zove me on, a inače me je zvao viteže, i kaže – hoćeš li ti viteže otpevati neku pesmu na ovoj proslavi. Hoću. Dođem ja i zamisli koju mi je pesmu tražio – Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Reko, ja tu pesmu ne pevam. Pita on mene da li znam pesmu, rekoh da znam ali da neću da je pevam. Evo ima tu drugih mojih kolega pa mogu oni. Ja nisam mogao da prihvatim da pevam tu utopiju. Ej oni nas pobiše, uništiše nas a ja da pevam – ne može nam niko ništa. Video sam tada u njemu da mu je proradila ona njegova nekontrolisana krv koja mu je udarila u glavu. Kaže on meni – pa znaš li ti šta radiš, ja sam u stanju da ti pucam u glavu. Znam, rekoh mu, ali znam i da nećeš. Ali nisam se pojavljivao posle jedno dva meseca. Kada smo se sreli posle toga bilo je sve u redu” – ispričao je Kalezić za života.

Pročitajte: Arkan bi bio ponosan zbog onoga što je učinio Nemanja Gudelj – Anastasija ostala šokirana kada je saznala šta je uradio

 

ARKAN

PRINTSCREEN/ARHIJA/VIKIPEDIJA

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images / Zoran Jakšić