Supruga Slobe Radanovića svet portal svet
Svet

December 25, 2022 10:00

By

Drama, suze i strah u domu Slobe Radanovića: Jelena je doživela nezgodu, beba je…

Supruga Slobe Radanovića nedavno je imala nezgodu

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena u februaru treba da se ostvare u ulozi roditelja dečaka Damjana. Kako sa ushićenjem očekuju važan dan, poslednji dani Jelenine trudnoće protiču u mirnom porodičnom gnezdu koje su svili nedaleko od centra prestonice. Pevač čini sve što može kako bi njegova lepša polovina uživala u blagoslovenom stanju, međutim nedavno se dogodio peh.

Pročitajte: Supruga Slobe Radanovića objavila fotografije susreta sa Đoganijevom – Svi su mislili da će sevati varnice, ali

Supruga Slobe Radanovića

Foto: Ata images

Naime, supruga Slobe Radanovića doživela je blažu nezgodu kada ju je ujeo pas. U domu Radanovića taj dan je bila ozbiljna drama, s obzirom na to da nisu znali da li će to na bilo koji način ugroziti bebu. Međutim, beba je u najboljem redu i napreduje baš kako bi trebalo.

– Ujeo ju je pas skoro, pa smo imali nekih peripetija, da li sme tetanus ili ne – rekao je Sloba u emisiji “Magazin In” i dodao da se na sreću sve završilo kako treba.

Pročitajte: Usudila se i sad svi komentarišu – Slobina Jelena u haljini koju trudnice ne bi trebalo da nose FOTO

Supruga Slobe Radanovića

Foto: Ata images

Podsetimo Sloba i Jelena izgovorili su sudbonosno “da” pred Bogom pre deset meseci, dok su se nedavno odlučili i za građansko venčanje, a Radanoviću je i ovoga puta kum na venčanju bio estradni menadžer Goran Lečić Leka.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images