Sloba Radanović pretio deci svet portal svet
Svet

April 3, 2024 22:00

By

Prvo oglašavanje Slobe Radanovića posle optužbi da je pretio deci u školi svog posinka (foto)

Sloba Radanović pretio deci u školi Jeleninog sina, pišu svi

Danas su svi mediji pisali o tome da je Sloba Radanović pretio deci u školi sina njegove supruge Jelene. Ova vest se je potekla od jedne mame koja je na društvenim mrežama objavila da je pevač napravio haos u školi njenog deteta, dok je druga mama istu priču potvrdila za Novu.

Sloba Radanović pretio deci svet portal svet

Ata images

– Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može.

Pročitajte Anastasija Gudelj otkrila ime bebe, nakon ove fotografije jasno je da stiže dečak

– Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice i govorio je: “Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako”, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljicine molbe da izađe, svađao se s decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha – objasnila je za jedna mama za Novu .

Sloba Radanović pretio deci svet portal svet

Ata images

Kako je dalje navela, dečak je pozvao očuha jer se tog dana koškao sa drugim dečacima.

– Nama su deca, kao i učiteljica, preneli da je tokom nastave tog dana ponovo krenulo koškanje među decom, na bazi uvreda i psovki između četiri dečaka, među kojima je bio i taj dečak.

Sloba Radanović pretio deci jer ga je posinak zvao za pomoć?

– U tom trenutku kada se iznervirao, pitao je učiteljicu da ode u toalet. Ali umesto u toalet, iz sale za fizičko, otišao je do učionice da bi uzeo mobilni telefon i pozvao Slobu da dođe i pokaže svima ko je on i da pripreti (ovim se samo dete posle hvalilo demonstrirajući silu) pa je ubrzo Sloba upao na čas. A učiteljica je dodatno napomenula predstavniku roditelja, da je on, prilikom odlaska da telefonira, poneo sa sobom zašiljenu olovku. Eto, to je sve što mi svi znamo – rekla je ona.

Sloba Radanović pretio deci svet portal svet

Ata images

Supruga Slobe Radanovića je demantovala ove navode, tvrdeći da je priča o incidentu nebulozna, a da je njen suprug otišao u školu kako bi izmirio posinka i jednog njegovog školskog druga kako bi nastavili da se lepo druže, iako se stalno svađaju jer su deca. Istakla je i da majke dece iz škole prave dramu jer ga domar nije legitimisao i da je njima priča zabavna jer je u pitanju Sloba Radanović.

Pročitajte Slobina žena pokazala na čemu joj svi zavide – Ovakav prizor se ne viđa baš u svakom domu

Posle svega oglasio se i sam pevač, na šaljiv način demantujući da je došlo do bilo kakvog incidenta.

– Čitam sad vesti gde kažu kako sam ja pretio deci od 10 godina i kako ja njih terorišem. Ljudi, prvi april je bio juče – napisao je on uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Sloba Radanović pretio deci svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: NOVA, KURIR, PULS

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM