Luna i Sloba svet portal svet
Svet

February 1, 2024 10:30

By

Sloba izgradio još jednu vilu veću i luksuzniju od prethodne: Dvorište je kao iz snova (foto)

Kuća Slobe Radanovića u Slankamenu je kao iz filmova

Kada se oženio sa Jelenom Sloba Radanović je odlučio da se skući, a idealno mesto za porodičan život pronašao je u beogradskom naselju Višnjička banja. Kuća Slobe Radanovića nalazi se na prelepom mestu, sa pogledom na reku.

Kuća Slobe Radanovića svet portal svet

Ata images

Dok su iščekivali rođenje njihovog sina Damjana, Jelena i Sloba odlučili su vilu u potpunosti renoviraju. Uređenje su prepustili stručnjacima, koji su od njihovog doma napravili raj za uživanje, baš onakav kakav su zamišljali.

Pročitajte Ovo vredi više od milion evra – Kuća Slobe Radanovića ostavlja bez daha, a tek pogled iz nje

Međutim, pevač i njegova supruga poželeli su da imaju i dom van grada, a izbor za to pao je na Slankamen, mesto nedaleko od Beograda, kroz koje protiče Dunav. I dok su prvu kuću kupili, Jelena i Sloba su drugi dom gradili iz temelja. A, kako on izgleda Sloba je pokazao na svom Instagram profilu.

Kuća Slobe Radanovića svet portal svet

Instagram printscreen

Ono što je sve posebno oduševilo je pevačevo dvorište u kome se nalazi bazen. U njemu će pevač i njegova supruga imati mir i biti zaštićeni od radoznalih pogleda, jer je dvorište ograđeno ogromnom zidanom ogradom. Kuća je, kako prenosi Puls skoro gotova, ima 300 kvadrata, a Sloba i njegova porodica jedva čekaju da se usele u njega.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM