Svet

December 5, 2022 19:32

By

Zavirite u drugu kuću Slobe Radanovića: Konačno ispunio svoj životni san FOTO

Restoran Slobe Radanovića mesto je gde rado okuplja prijatelje

Pevač Sloba Radanović pre nekoliko meseci sa svojim menadžerom Goranom Lečićem otvorio je restoran u Beogradu, koji mu je postao druga kuća. A pored pevača u njemu dosta vremena provode i njegova supruga Jelena i njeni sinovi. Pa, sad umesto da prijatelje goste u svom domu, svi se rado zabavljaju i opuštaju u njegovom restoranu.

Pročitajte: Sloba Radanović slomljen zbog gubitka – Sad bismo zajedno čekali najlepše vesti FOTO 

 

Rajko Ristić

Restoran Slobe Radanovića je proteklih nekoliko dana poslužio i za praćenje fudbalskih utakmica i navijanje za srpsku reprezentaciju, koja je, nažalost, ispala sa Svetskog prvenstva.

A, najveći i najglasniji navijač bio je jedan od Jeleninih sinova, koji neverovatno liči na Slobu.

Pročitajte: Sloba Radanović uplašen za ženu koju najviše voli – Preklinje je da se čuva iako je pod nadzorom 

Rajko Ristić

S obzirom na to da su pevač i njegova supruga zajedno već godinama, njeni dečaci su odrastali uz Radanovića, pa na njega gledaju kao na oca, a i on njih tretira kao svoju decu, u šta se uverio i naš paparaco.

Rajko Ristić

Restoran Slobe Radanovića ostavrenje je njegovog sna

Restoran Slobe Radanovića je pravo mesto za uživanje, a pevač je dugo maštao o tome da ga otvori.

– Ulazimo u nešto novo, kumu je to odavno poznato, ja sam se upustio u to samo zato što je i Goran u toj priči. Prolazilo mi je i ranije kroz glavu da otvorim svoj restoran, ali sad, sa pravim ljudima neće mi pasti teško vođenje restorana jer imam kuma Gorana, neću zapostaviti nastupe, pevaću kao i sada ali neću zapostaviti ni restoran – rekao je Sloba na otvaranju lokala.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ