Rođendan Slobine supruge
Svet

October 30, 2023 22:10

By

Supruzi Slobe Radanovića na ovome svi zavide: Dobila je poklon o kome maštaju sve žene (foto)

Rođendan Slobine supruge bio je prepun iznenađenja

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, veoma je srećna žena, a to mogu da potvrde svi oni koji je poznaju. A kakvu bajku živi pored pevača uverili su se i njeni pratioci na Instagramu sa kojima redovno deli stvari iz svog svakodnevnog života.

Rođendan Slobine supruge

Danas su svi oni koji je prate imali priliku da vide kako izgleda kada se slavi rođendan Slobine supruge. Iako je Jeleni danas rođendan, slavlje i uručivanje poklona počelo je već sinoć, a razlog za to je, kako je Radanovićka i sama navela, što njeni sinovi ujutru idu u školu.

Pročitajte Jelenina i Slobina ćerka dobiće ime prelepog značenja – Pevačeva supruga trudnoćom rizikovala život 

– Moje rođendansko iznenađenje je poranilo, jer se ide prepodne u školu… – napisala je Slobina supruga, koja je pratiocima pokazala i šaljivu, ali prepunu ljubavi, čestitku koju je dobila uz ogroman poklon.

– Hvala za sve što činiš za nas. Volimo te najviše, Sloba, Luka, Naum i Damjan. Izvini ako smo nekad se*onje, ali muškarci smo – napisali su Sloba i klinci.

Rođendan Slobine supruge

Jelenino slavlje počelo je sinoć, a još uvek nije završeno, jer Sloba, kao iznenađenje supruzi u restoranu okupio celu porodicu, koja je ulepšala slavlje pevačeve supruge. Tu je bio i njihov sin Damjan, koji se celo veče samo smejao, a njegov osmeh najveći je poklon Jeleni.

Rođendan Slobine supruge

Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM