ljubav cece ražnatović
Svet

July 17, 2022 14:00

By

Fotografije ne lažu: Evo kako se zaista Arkan ophodio prema Ceci, istina konačno izašla na videlo (foto)

Ljubav Cece Ražnatović, koju oseća prema pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, još ne prolazi. Svoju vezu započeli su pre 28 godina, a tragična sudbina umešala je prste i zauvek ih je rastavila.

Ljubav Cece Ražnatović vreme ne briše

Ipak, sećanja na najlepše dane ne blede, a nikad viđene fotografafije pevačice i njenog pokojnog supruga, svedoče o snazi njihove ljubavi koju su krunisali brakom.

Pročitajte: Nju je voleo pre Cece: Arkanova bivša spakovala kofere i pobegla iz Srbije, evo kako danas izgleda (foto)

ljubav cece ražnatović

Printscreen

Arkan je Cecu uvek tretirao kao pravu princezu iako su svojevremeno kolale priče da ju je ošišao i primorao je da se uda za njega, što je pevačica demantovala i apropo te teme ispričala jednu anegdotu.

– Kada sam sa Džejem i Oliverom Mandićem pevala u Erdutu prišao mi je Željko i rekao „Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ni ne poznajem je“. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam za tu priču o šišanju, to je bilo zaista strašno. Pitali su me da li nosim periku… – rekla je Svetlana 1996. godine u “Minimaksoviziji”.

Pročitajte: Arkan ne bi prepoznao svoju kuću u Ljutice Bogdana: Do sada neviđeni detalji u raskošnom Cecinom domu na Dedinju (foto)

ljubav cece ražnatović

Instagram

Ceca je svoju sigurnu luku pronašla u zagrljaju supruga u kojeg se, kako je i sama često isticala, zaljubila na prvi pogled.

– Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila. Arkan jeste bio strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek bio u privatnom životu, on je bio jedna dobrica – ispričala je jednom prilikom Ceca.

Pročitajte: Ceca je zanemela kada je ovaj čovek rekao Arkanu da se obesi, a njoj da ne priča o fudbalu! Evo kako se sve završilo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱Svetlana Ceca Raznatovic🔱 (@cecagoddess)

Njihovu idilu prekinula je Ražnatovićeva smrt 15. januara 2000. , ali ljubav i dalje živi, te pomenute fotografije svedoče o jačini iste.

FOTO: RAJKO RISTIĆ