Problem Miroslava Ilića
Dogodilo se...

August 11, 2022 22:45

By

Sukob sa Arkanom promenio sve: Jedan udarac bio je dovoljan da Miroslav Ilić zauvek ostavi nju

Problem Miroslava Ilića dugo je tinjao

Miroslav Ilić u emotivnoj ispovesti za Kurir 2014. godine priznao je da se „skinuo“ s alkohola.

– Ne pijem već 25 godina i šta je to sad problem. Ja se nisam izborio da ne pijem jer alkohol nikada nije bio moja potreba, niti sam ja imao problem s tim. Ja sam jednostavno, kad mi je pukao film od samog sebe, rešio da prestanem da pijem. U kući imam ikonu Svetog Đorđa, koji je moja krsna slava, i kad mi je svega bilo preko glave, stao sam ispred nje, prekrstio se i rekao sam sebi: „Mani se, budalo jedna, šta će ti alkohol“. Od tog trenutka do danas nemam problema s tim. Više sam pio da bih se takmičio s drugima.

Pročitajte: Posle gubitka najvoljenije žene, Miroslav Ilić otvorio dušu – Nikad mi nije bilo teže, obožavao sam je

problem Miroslava Ilića

ATA IMAGES

Miroslav Ilić pre više decenija imao je i sukob sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

– Jedne doći došao sam zagrejan u „Dugu“ i tu još malo dodao. Neki momak besnog izraza lica došao je i seo preko puta mene i tako me zavalio u cevanicu da sam video sve zvezde. Da je to bio Arkan, saznao sam kasnije. U Stokholmu me sačekao pokojni Joksa koji me je nenormalno voleo.

Pitao me je kakav sam to problem imao s Arkanom. Odgovorio sam mu da tog čoveka ne znam. A on mi uzvrati: „Šta se praviš lud, a ‚Duga‘, cevanica?“ Arkan mu je ispričao šta sam radio te noći i rekao mu da me savetuje da se manem alkohola jer sam drugi čovek kad popijem – rekao je Miroslav i zauvek “ostavio čašu”.

problem miroslava ilića

Printscreen

AUTOR: Svet

FOTO: ATA Images