darko lazić
haos

12 Juna, 2022 20:00

Krenula hajka: Darku svi okrenuli leđa, smeštaju mu zatvor

Darku Laziću, nije bila dovoljna teška sobraćajka, trebalo je da se dese i hapšenje i milionska novčana kazna i raskid sa Barbarom Bobak i pljuvanje od strane kolega – da bi se opametio! Kad mu je postalo jasno da niko nije uz njega, a da će cenu na kraju platiti on sam, njegova majka i deca, Darko se trgao.

Darko Lazić menja život iz korena

– Angažovao je stalnog vozača koji ga vozi na nastupe, vraća kući. Čak je i alkohol smanjio, a voleo je Dare da potegne ozbiljno viski. Nije da baš uopšte ne pije, ali sad umereno. Kaže da je sad odgovorniji, ali videćemo koliko će da ga drži. Zarekao se da će se promeniti, prvo zbog sebe i svoje dece, a onda i zato što neće da dozvoli da ga svaka šuša proziva i ogovara i buni se što ga nisu smestili u zatvor. Njegovo okruženje je nepoverljivo, ali se nadaju da će uspeti – kaže naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Darko Lazić pušten na slobodu uz maksimalnu kaznu, a evo šta je rekao bez blama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Hoće čak i da izgladi odnose sa Marinom, da bi imao lep odnos sa sinom. Ana je već digla ruke od njega i ne zanima je da li će i šta promeniti u svom životu. Njen uslov je da, kad uzme Lorenu ne divlja i ponaša se normalno, a da li će da zaglavi u zatvoru, baš je briga. I Barbara mu je okrenula leđa, što ga posebno boli jer bi on da se pomiri sa njom iako to neće da prizna – zaključio je izvor.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić