Sukob Cece i Dragane Mirković
Svet

5 Avgusta, 2022 21:00

Nataliju i Cecu već znate: Upoznajte Arkanovu prvu ženu, jednu od najlepših Beograđanki (foto)

Arkanova prva žena jedna je od najlepših Beograđanki

Anđela Ražnatović je treće je dete Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 1980. godine iz njegove veze sa Ljiljanom Mijatović, koju šira javnost zna po ulozi u filmu „Beštije“, dok je oni nešto stariji pamte kao jednu od najlepših devojaka svog vremena.

Pročitajte: Arkanova ćerka boluje od neizlečive bolesti, Ceca nemoćna. Uzdaju se samo u molitve, jer leka nema 

Arkanova prva žena

Ljiljana se davnih dana sa ćerkom preselila u Grčku, gde se udala i rodila dva sina – Georgija i Gavrila. O svom odrastanju, ali i odnosu s majkom Anđela je u razgovoru za Jutjub kanal „Istinite priče“ otkrila:

‒ Živeli smo skromno, u iznajmljenom stanu. Očuh je sve ulagao u naše obrazovanje: išla sam u dobre škole, učila jezike, pevala u horu. Ipak, bili smo srednja klasa, ja za drugo ne znam

Arkanova prva žena

Pročitajte: Nju je voleo pre Cece – Arkanova bivša spakovala kofere i pobegla iz Srbije, evo kako danas izgleda (foto) 

‒ Moja mama još živi u Grčkoj, ima njihovo državljanstvo. Više je tamo nego ovde, pa se ne viđamo baš često. Kakav je moj odnos sa majkom? Imam jedino nju, oca nemam. Kad se vidimo, super smo. Ona je pobožna žena, zajedno idemo na liturgiju. Uvek se moli za mene i moja dva brata. 

Anđela Ražnatović ispričala je i zanimljivost koja je prati kroz život, piše Hello!.

‒ Mama je bila vrlo lepa u mladosti. I danas divno izgleda iako ima 66 godina. Kad sretnem neke ljude koji su je poznavali, kažu mi: „Tvoja majka je bila jedna od najlepših žena u Beogradu, pa i Jugoslaviji, a ti si, sine, isti otac.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO

FOTO: PRINTSCREEN