Ceca i Mili svet portal svet
Svet

January 18, 2024 14:30

By

Otkrivena tajna koju je Ceca godinama krila: Pevačicin brak nije bio onakav kakvim su ga predstavljali

Brak Cece Ražnatović nije bio onakakv kako su pisali o njemu

Otkad se pojavila na estradnoj sceni Ceca Ražnatović privlačila je pažnju, što svojim glasom i izgledom, što privatnim životom koji je javnost zanimao više od svega. Naročito je svima bio interesantan brak Cece Ražnatović za čiji početak se vezuju neverovatne priče.

Brak Cece Ražnatović

Ata images

Naime, godinama se pisalo o tome da je Željko ošišao Cecu do glave zbog navodne veze s Harom Samardžićem, te da ju je posle toga primorao da se uda za njega.

Pročitajte Susret Cece i Bogdana nije mogao da ostane neprimećen: Pevačica oduvala njegovu devojku

I Ceci i Željku su ove priče bile smešne, jer kada je ona bila ošišana, oni se nisu ni poznavali. Kada su se upoznali Željko se pevačici obratio rečima posle kojih se i zaljubila u njega.

– Rekao mi je: “Baš mi je drago da upoznam devojku koju šišam već godinu dana”. Ja tu padnem u nesvest, bio je Don Žuan – izjavila je jednom prilikom Ceca.

Ata images

Međutim, ni posle toga priče o tome kako je Željko ošišao Cecu nisu prestajale, ali je folk diva odlučila da ne obraća pažnju na njih, jer je, kako kaže, pored supruga sve do poslednjeg dana njegovog života živela bajku.

Ipak, njena dugogodišnja prijateljica tekstopisac Biljana Spasić bila je jednom prilikom gošća emisije “Show se nastavlja” na Blic televiziji i rešila da stavi tačku na priču o Cecinom šišanju.

Pročitajte Ceca ne želi da se ovo sazna – Njena prijateljica otkrila sve o tumoru sa kojim se borila 

– Za potrebe spota je skratila kosu, od toga je nastala priča kako je Željko nju ošišao – rekla je Biljana.

Biljana se potom prisketila jedne situacije sa Cecom i Željkom Ražnatovićem.

– Ja sam tada radila na televiziji. Željko Ražnatović nam je bio gost i nakon emisije smo svi otišli da popijemo kafu. Tada ulazi Svetlana, imala je šubaru i prelepu belu bundu. Željko je gledao mrtav zaljubljen i pitao je “Je li to ušla neka ruska princeza ili moja žena?” – ispričala je Cecina prijateljica Ljubomiru Tozevu u emisiji “Šou se nastavlja”.

– Taj trenutak kad sam videla, nakon toga nikada nisam mogla da poverujem da je on ikada išta njoj nažao uradio. To je bio pogled zaljubljenog muškarca, očaranog, taj sigurno svojoj ženi ne može da uradi ništa loše – rekla je Biljana.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM