Recept Nede Ukraden za tropske korpice sveet novine svet portal
Svet

March 30, 2024 11:45

By

Ukusno, sito i ne goji: Tropske korpice po receptu Nede Ukraden morate probati

Recept Nede Ukraden za tropske korpice oduševiće vas

Pre nekoliko godina, Neda Ukraden je bila gost u emisiji “Praktična žena” gde je pripremala jedno vrlo zanimljivo predjelo. Priprema ovog predjela po receptu slavne pevačice je veoma brza i jednostavna, pa u njegovo spremanje mogu da se upuste čak i početnici.

Recept Nede Ukraden za tropske korpice svet novine svet portal

Ata images

Recept Nede Ukraden za tropske korpice sprema se brzo

Neda je spremala zdrave “tropske korpice”, koje su napravljene od manga, avokada, ljutih papričica, mladog luka, nane i crvenog pasulja.

“Drage moje dame danas ćemo malo da pričamo o nekim mojim receptima, ali i o nekim mojim životnim stavovima i iskustvima koje mislim da bi bilo dobro da podelim sa vama. Kao što ja volim da čujem neki dobar savet, bilo da se radi o kuhinji ili o životu, u svakom slučaju danas ću vam nešto pripremiti što možda svaki dan ne spremate, što možda niste ni probali, ali verujte mi božanstveno je, drugačije i ukusno, a ima kod nas da se nađe. Dakle, i svetsko i naše,” rekla je Neda.

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

Sastojci:

Avokado,
Mango,
Mladi luk,
Crveni pasulj (gotov iz konzerve),
Nana,
Limeta,
Ljute papričice (po želji)
Pakovanje tortilji (najbolje od integralnog brašna)

Recept Nede Ukraden za tropske korpice svet novine svet portal

Praktična žena/Youtube printscreen

Još recepata poznatih pročitajte OVDE 

Priprema:

Recept Nede Ukraden za tropske korpice priprema se vrlo jednostavno. Naime, tortilje je potrebno iseći na četiri dela i premazati ih sa maslinovim uljem. Zatim ih je treba poređati u kalup za mafine i staviti u rernu da se zapeku 8 min na 180 stepeni. Zatim, avokado iseskati na kockice, iseckati papričice, dodati i naseckan mango, iscediti malo limete na sastojke u činiji, dodati mladog luka i crveni pasulj, nanu i ponovo nacediti limetu i dodati malo soli i maslinovog ulja. Promešati sve sastojke i u korpice stavljati pripremljenu smesu. Predjelo poređati na tanjir i poslužiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

AUTOR: Svet

IZVOR: Praktična žena

FOTO: Ata images, youtube printscreen