Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović
Svet

May 27, 2022 20:00

By

Bolna ispovest Suzane Jovanović o detinjstvu: Pre Saše nisam imala šta da jedem

Pevačica Suzana Jovanović otkriva u kakvim je uslovima živela pre nego što se proslavila

Pevačica Suzana Jovanović o teškom detinjstvu i uslovima života pre slave

Naime, Suzana Jovanović, supruga uticajnog čoveka domaće estrade Saše Popovića nekada je živela veoma teško. Ona je otkrila da potiče sa sela i da je uvek imala nedovoljno ali je zbog toga naučila da ceni prave vrednosti. 

– Ja sam dete sa sela, iz jedne radničke porodice, samo tata je radio. Uvek volim to da istaknem, jer sam zbog te situacije postala bolji čovek i znam da cenim sve ovo što danas imam – kaže pevačica i dodaje da se ne stidi posla koji je nekad radila.

Pročitajte: Isplivala istina! Evo zbog čega Suzana Jovanović ne veruje koleginicama!

svadba sina danijela

svadba sina danijela

– Nikad se nisam stidela da kažem da sam brala jabuke i trešnje za dnevnicu, sa mojima kopala kukuruz, kupovala stvari na buvljaku. Jednostavno, to je normalno, koliko ste para imali, toliko ste mogli da kupite – rekla je supruga Saše Popovića svojevremeno  za emisiju “Scena”.

Pročitajte: Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina: Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

Takođe, danas dama koja može svašta da prisušti kako sebi tako i svojim  najmilijima ne stidi se da kaže da je imala velikih finansijskih problema.

– Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim – rekla je Suzana davno za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Haber.ba

FOTO: Rajko Ristić / Gaja