saša popović
Star

6 Aprila, 2022 17:02

Saša Popović uz pomoć ove dijete za 15 dana smrša 5 kilograma, a jede sve

Saša Popović je oduvek bio fit, ali ipak kaže da je svakog proleća na dijeti, jer se tokom zime ugoji. Bivši direktor Granda uživa u gurmanlucima, ali zna i kada treba da probuši kašiku.

saša popović

Bojan Vuković

Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane – priča on.

Ovako se hrani Saša Popović

Saša Popović objašnjava šta se nalazi na njegovoj trpezi dok je na dijeti.

Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša.

Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program – kaže muzičar.

Pročitajte: Saša Popović progovorio o tragediji koja je njegovu porodicu zavila u crno!

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

saša popović

Ivan Vučićević

 

Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: „E, od sutra ću da držim dijetu“. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ