snaja suzane jovanović
Svet

May 22, 2022 19:00

By

Isplivala istina! Evo zbog čega Suzana Jovanović ne veruje koleginicama!

Suzana Jovanović je pre nekoliko dana oženila sina Danijela, a spektakularnom slavlju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti. Ipak, pevačica otkriva da samo u jednu osobu ima bezrezervno poverenje.

Suzana Jovanović samo njemu veruje

Gostujući u jednoj emisiji Suzana je priznala da jedino u svog supruga Sašu Popovića ima potpuno poverenje i da su joj njegovo mišljenje, ali i saveti zlata vredni.

Pročitajte: Suzana Jovanović ženi sina: Evo šta kaže o snajki i svadbi koju pripremaju ona i Sale

suzana jovanović

Ivan Vučićević

– Ja sam zadovoljna i srećna. U Saleta imam bezgranično poverenje i svaki njegov savet je zlata vredan – kaže Suzana i ističe da njihova deca ne vole javno da se eksponiraju ali da joj je puno srce što su je podržali na promociji novog albuma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

– Naša deca su jednostavno takva, skromni su, pošteni, vole svoj život koji je iza kamera. Nemaju potrebu da se slikaju. Aleksandra kaže da smo Saša i ja dovoljni, koliko nas slikaju i koliko smo u medijima, ali to je naš posao. Na poromociji moja deca su došla da podrže mamu i tatu u svemu ovome što smo uradili. Meni je puno srce kad su oboje stali da se slikamo, Danijel do mene, Aleksandra do tate. Divno je kad vidite da stane porodica uz vas – zaključila je ona.

FOTO: Rajko Ristić