Zdravlje Kije Kockar
Scandal

December 7, 2021 21:03

By

Kija ZABLISTALA na promociji nove pesme! Jedan DETALJ će vas oduševiti!

Kristina Kija Kockar napravila je gala proslavu, a na promociji nove pesme prošetala je stajling koji je prisutne ostavio bez daha.

Kija zablistala na promociji!

Naime, Kija je danas za “Hajp” produkciju izdala svoj prvi singl “Da li si dovoljno lud da meni kažeš ne” što je uvertira za njen album prvenac.

Kockareva se pojavila u izazovnoj kombinaciji, a kratki minić i bujni dekolte bili su u prvom planu. Ona je okupljenim novinarskim ekipama priznala da li je njena pesma autobiografska, ali i kada će duet sa Lukasom ugledati svetlost dana.

Sve moje pesme su autobiografske, pa i ova. U ljubavi muškarce treba da bude strah da kažu da Kiji Kockar, u poslu nikako ne treba da me se plaše, tu sam okej, svi vole da sarađuju sa mnom – rekla je Kija i dodala:

Ovog puta smo preskačemo nastup za Novu godinu, ali verovatno ću raditi pravoslavnu sa Acom Lukasom. Duet sa njim je u pripremi, nadam se da će se to desiti u trenutku kada ne budu gotove sve pesme, da možemo i tu da uvrstimo u album – zaključila je ona.

Proslavi održanoj u jednom prestoničkom restoranu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a među njima bili su Kijina mama Nadica Zeljković, producent i menadžer Saša Mirković, pevačica Katarina Živković, Aca Lukas, kompozitor Saško Nikolić..

FOTO: ATA IMAGES