tanja i draško
Svet

16 Novembra, 2021 19:00

Tanja i Draško ponovo ZAJEDNO! Ali, ne piše im se dobro!

Tanja Savić i Draško Stanivuković izgladili su odnos prekinut zbog njegovog prisnog druženja sa Kijom Kockar, ali kako tvrdi numerolog Goca Dragišić, oni ipak neće usrećiti jedno drugo.

Pomirili se Tanja i Draško!

Tanji će od marta sledeće godine lepo da krene u životu, ali emotivno nije spremna za nove ljubavi. Još se nije oslobodila emocionalnog tereta koji vuče iz prethodne priče. Tanja i Draško pre mogu biti drugovi nego partneri, on joj se može naći ako joj nešto zatreba, ali emocionalno je neće ispuniti kako njoj treba – kaže Goca za Svet i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

-Draško je sposoban čovek, imaće novca celog života, svestran je u svakom smislu, ali trenutno nije spreman za ozbiljnu vezu i nije trenutak da se posveti jednoj osobi. Sa druge strane, Kija ima jako tešku karmu, neko prokletstvo i, kako brojevi pokazuju, ili će ostati sama zauvek, ili će naći partnera koji joj odgovara tek posle 44. godine. Kijin i Draškov zajednički kod je 347, što govori o velikoj strasti koja je kratkog daha. Među njima nikakva veza ne može da traje na duge staze. Nisu jedno za drugo. Ima strasti i dopadanja, ali to traje kratko – kaže Goca

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ