tanja i draško
Scandal

November 14, 2021 14:00

By

Tanji PRETE zbog veze sa političarem! Evo kome SMETA!

Od kada se u medijima pročulo da je Tanja Savić u šemi sa gradonačelnikom Banjaluke, pevačica ponovo prolazi kroz pakao!

Tanji prete zbog Stanivukovića!

Iako ni on, ni ona nisu potvrdili da imaju bilo šta, mediji bruje o njima, a kako Scandal! saznaje, njegova rodbina je i te kako protiv nje! Čak su Tanji počele da stižu i pretnje kroz komentare na mrežama i po forumima da se okane političara inače se neće dobro provesti!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja je videla neke komentare, nešto u stilu završićeš u kesi, okani se tog političara i slično – započinje izvor Scandala! i objašnjava:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Sumnja se da iza toga stoji njegova dalja rodbina jer su, kako se po Bosni priča, ljubomorni na njegovu sreću. A Tanja je lepa, uspešna, sad je i slobodna, dobro zarađuje… Prosto im i ovako smeta njihov uspeh, a sad kad su čuli i s kim je navodno u vezi, hoće da puknu od muke, pa su udarili na Tanju. Neki joj doduše kažu i da joj nije trebala ta afera zbog svega što je prošla sa mužem Dušanom, međutim, Tanji je toliko svega preko glave, pa me ne čudi što sve kulira i gleda svoja posla, kao uostalom i taj političar – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: GAJA