tanja se seli
Star

27 Novembra, 2021 19:00

Našli rešenje! Tanja se SELI u Banjaluku sa decom!

Tanja Savić konačno je priznala da je zaljubljena u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Takođe, oglasila se i njena majka Živana koja je prezadovoljna ćerkinim momkom, dok njegova porodica ne podržava tu vezu. Uprkos svemu, golupčići su odlučili da ipak ostanu zajedno i izbore se za svoju ljubav.

Tanja se seli u Banjaluku!

Kako saznajemo, Draško je iznajmio stan u Banjaluci gde će se nakon Nove godine preseliti Tanja i njeni sinovi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Draško i Tanja su dosta razgovarali… Od kada se saznalo za njih, u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kom ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliža i da će je on zaštititi, pa joj je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala, i to samo zbog sinova, jer bi trbalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje. Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle samo nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, našao je stan preko agencije neke za dan. Poslao je Tanji slike i snimke i ona se oduševila. Dogovorili su se da posle Nove godine Tanja sa decom ode kod njega. Stan je baš veliki, ima čak tri spavaće sobe, tako da će imati mesta za sve, a najverovatnije da će Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banjaluku, najpametnija opcija im je Tanjino preseljenje – priča za Star izvor blizak Tanji i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Dušan će tek sad da poludi kada bude čuo da se Tanaj sa decom seli kod Draška, ali im neće moći ništa, biće zaštićeni tamo kao beli medvedi – završava naš izvor, a Tanja je odlučila da se više ne oglašava, samo je poručila:

Da, ja sam srećna žena, konačno – izjavila je pevačica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ