vendi
Svet

31 Jula, 2022 17:00

Vendi raskrinkala Tanju i Draška: Ona je nepismena kokoška, a on krije drugu aferu

Vesna Vukelić Vendi rođaka je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, pa zato kaže da nema šanse da je on ikada bio u vezi sa Tanjom Savić. Za svoju koleginicu, između ostalog misli da je nepismena i glupa, a da rođak iz svojih razloga ne demantuje ovu priču.

Vendi potkačila Tanju Savić

– Moje poreklo je iz Banjaluke. Njegova baka, koja se oglašavala u medijima je Vukelić, ona i moj tata su brat i sestra od strica. Ta porodica je vrlo ugledna i oduvek su bogati. Njegove pradede su bile vrlo talentovane za ekonomiju i sve su pošteno stekli. To je naše krilo familije koje je najtalentovanije za biznis. Draško je vrlo zanimljiv, inteligentan. Mislim da on nema afiniteta ni prema ženama, ni prema muškarcima, a najmanje prema Tanji Savić. Moje duboko ubeđenje govori da je to iskrivljena afera. Ne znam zašto je Draško to dopustio – kaže Vendi za Svet i dodaje:

Pročitajte: Jesmo li sad bliže istini – Tanja Savić objavila slike s tajnog venčanja pa progovorila o Drašku

ATA images

– Sa Kijom Kockar je možda imao nešto, ali sa Tanjom čak nije bilo ni toga, jer je on isuviše inteligentan da bi sebi to dopustio. Moja familija ne bi dozvolila da jedna nepismena osoba, koja sriče, koja ne zna da priča i čita bude deo njihove priče. Neka je ona živa i zdrava, ali ona ne bi mogla da se zadrži pored njega ni pet sekundi. Što je najzanimljivije, on se ni jednog momenta nije oglasio. Ona priča, potencira, on ćuti. Očigledno da mu odgovara da ima veze sa tom pričom, ali ne u fizičkom smislu. Ta afera mu je išla u prilog jer je očigledno hteo da zamaskira neku drugu priču. Tanja Savić je jedna naivna koka nosilja, njoj ovo odgovara zbog reklame, a njemu da prikrije šta hoće -zaključila je.

Pročitajte: Novi sočni detalji TAJNOG susreta Tanja Savić i Draška Stanivukovića na Kopaoniku!

tanja i draško

Gaja

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: INSTAGRAM