Život Tanje Savić
Svet

20 Marta, 2022 10:00

Novi sočni detalji TAJNOG susreta Tanja Savić i Draška Stanivukovića na Kopaoniku!

S obzirom na to da se mesecima nagađa o romansi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Drašku Stanivukoviću, ovaj par i dalje krije detalje svoje veze, a svoje susrete koji bi mogli biti zabeleženi okom kamere dogovaraju tajno, baš kao i ovog puta. Mladi političar je imao je predavanje u jednom hotelu na Kopaoniku, u sklopu Ekonomskog fakulteta, a pevačica je stigla malo ranije, jer je imala zakazan nastup. Spojili su zabavu i posao, ali s oprezom.

Ipak, medijske ekipe imale su dojavu da će se intrigantni par pojaviti na planini, te nije bilo moguće da ostanu potpuno nezapaženi. Savićeva je odsela u jednom luksuznom hotelu, gde je prvo svratila na ručak i vidno raspoložena, razgovarala sa osobljem.

– Tanja i Draško su znali da su mediji tu, pa su bili dodatno oprezni. Zato su do tančina isplanirali susret, tako da ih niko ne uhvati. Zakazali su sastanak u periodu između njenog nastupa i njegovog predavanja u manje poznatom kafiću na vrhu planine. Svi znaju koliko Tanjina sestra voli Stanivukovića, pa se Tanja samo njoj i svom vozaču u kog ima poverenja, poverila o viđanju, ali je ona baš tajnstvena, kada je Draško u pitanju. Niko još uvek ne zna da li su se oni pomirili ili su sad samo prijatelji – rekao je dobro obavešten izvor za „Blic“.

Pročitajte: Šokiraćete se zbog onoga što je uradila Tanja Savić! Pokazala ono što nije htela!

Podsetimo, lepa brineta i dalje ne želi javno da govori o svom emotivnom statusu, te je bila veoma mistična tokom nedavnog medijskog istupanja,

— To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav — priznala je ona.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat Mirsad besan kao RIS zbog sestrića!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić