Nastup Tanje Savić
Svet

July 28, 2022 18:54

By

Šta će bivši muž da kaže na ovo: Tanja Savić više ne samuje

Nastup Tanje Savić privukao je brojne muškarce koji su oduševljeni pevačicom

Svoj emotivni status Tanja Savić krije od javnosti kao zmija noge. Poslednji muškarac sa kojim su je mediji povezivali je političar Draško Stanivuković, ali pevačica tada nije bila jedina sa javne scene koja se u istom kontekstu pominjala sa gradonačelnikom Banjaluke.

Pročitajte: Prvo ih je oteo a sad neće da čuje za njih – Tanja Savić otkriva detalje nove agonije s Dušanom i sinovima 

 

Tanja je u više intervjua isticala, da joj nakon razvoda prija sloboda, i da želi da se posveti samo deci i karijeri. Ipak te izjave nisu obeshrabrile momke koji su, sinoć na njenom nastupu u klubu “Omnia”, u Budvi, definitivno bili u većini. Očigledno da je pevačici prijala pažnja mnogobrojnih muškaraca koji su joj često davali i njihove mobilen telefone u ruku.

Nastup Tanje Savić

Pročitajte: Tanja Savić izjavila da pevačice orgijaju po Americi, pa od Sandre Afrike dobila odgovor kome se nije nadala

O kakvoj se zelji radilo,muzičkoj ili ipak ljubavnoj ponudi, zna samo Tanja, koja se i nasmejala čitajući poruku. Jedno je sigurno, sa njenog koncerta svi prisutni otišli su odlično raspolozeni kućama.

Nastup Tanje Savić

Kada su Tanju upitali da li ima nekog ili je i dalje sama, ona je rekla da ne samuje, jer neprestano nastupa, pa je uvek okružena svojom publikom i tako vešto izbegla odgovor o emotivnom partneru.

Nastup Tanje Savić

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SVET (@svet_rs)

AUTOR: Irena Klein

FOTO: N. Ristić