tanja savic
Star

19 Novembra, 2021 10:00

Majka Tanje Savić: Nije istina šta Draškova baba priča! Draško ima ozbiljne namere sa mojom ćerkom!

Navodna romanasa Tanje Savić i Draška Stanivukovića privalči sve više pažnje, sumnju da su zajedno podregva i sama pevačica, dodatnu zabunu je unela i baba gradonačelnika Banjaluke. Sada je konačno progovorila i Tanjima majka, koja se stavila tačku na nagađanja o ljubavi.

Majka Tanje Savić otkrila sve detalje ćerkine veze!

Pevačica, koja je više puta javno govrila o navodnoj aferi, do sada konkretno nije ni negirala, ali ni potvrdilada je u ljubavi sa gradonačelnikom Banjaluke, koga je nazvala anđelom. Pre nekoliko dana još veću zabuna unela je i Draškova baba Gospava, koja je za medije izjavila da Tanja nije devojka za njenog unuka, jer već ima dvoje dece, kao i to da on ima drugu devojku, koja je nepoznata javnosti.

Mediji su povodom babine izjave kontaktirali članove Tanjine porodice.  Pevačicina majka Živana, rekla je da joj se nisu svidele reči Draškove babe Gospave, jer je navodnim budućim zetom – oduševljena.

 Dobro je da se neko setio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude srećna posle svega što je preživela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu devojku kad svi znaju da je to moja Tanja! Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima decu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namere ima sa mojom ćerkom – kaže nam Živana i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banjaluke.

Majka Tanje Savić o budućem zetu!

Videla sam ga jednom kad je dolazio, jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banjaluku, kaže da se tamo oseća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih pretnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo. Ne može da preboli što je Tanja nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca, a ne njega, koji je živeo na račun njegovih… Ako se bude ponovo udavala, volela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku – rekla nam je Savićkina majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Takođe, mediji su pokušali i da kontaktirju sa Tanjom, kako bismo čuli i njen komentar na tvrdnje Draškove babe i njene majke, ali ona nije odgovarala na pozive. Nešto kasnije se oglasila na svom Instagramu, gde je novinarima imala da poruči sledeće:

– Da, Tanja Savić je konačno srećna! – napisala je pevačica, između ostalog.

Podsetimo, svakim danom isplivavaju novi detalji ove tajne veze, koju je najpre razotkrila voditeljka Jovana Jeremić.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/RAJKO RISTIC