TAnja SAvic
Svet

12 Novembra, 2021 15:13

Tanja Savić ISKRENA: „Srcem sam za Banjaluku”!

Tanja Savić sinoć je imala nastup u Beogradu u jednom prestoničkom lokalu, a pre nego što je publika uživala u njenim najvećim hitovima, pevačica je progovorila o odnosu sa političarem Draškom Stanivukovućem i tom prilikom potvrdila navode da su u vezi, ali i priznala da želi da dobije devojčicu.

Tanja Savić ISKRENA o vezi sa političarem!

Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu – šaljivo je rekla Tanja za „Blic“ na početku razgovora.

– A gde je dečko?

Dečko je , pa znate i vi sami – rekla je pevačica kroz smeh, za Blic.

tanja

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarem, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima.

Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja – rekla je Tanja.

Takođe, Tanja je pristala da tokom lajva na svom Instagram profilu odgovori na škakljivo pitanje. Poznato je već da se Tanja u poslednje vreme dovodi u vezu sa političarem, o kojima svedoče i njihove zajedničke slike i snimci, ali se ona povodom te teme nije oglašavala.

Sada ju je jedan od pratilaca pitao da li ima dečka, a ona ipak nije želela da odgovori na to pitanje.

Kakva su ovo leksikonska pitanja? – izvukla se Tanja i ostala misteriozna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsetimo, mediji su pisali kako pevačica želi što pre da se razvede kako bi uživala sa Draškom.

Ona nije znala u kom smeru će ići njena veza sa Draškom, ali joj je jasno da ništa ozbiljno ne mogu da planiraju ukoliko je ona još zakonski u braku. To je i jedan od glavnih razloga zašto su u početku skrivali vezu. Kako su, nakon manjih nesuglasica, uspeli da izglade odnos, Tanja sada još više želi da što pre okonča brak sa Dušanom, kako bi neometano mogla da uživa sa Draškom, i tako više niko ne bi mogao da upire prstom u nju da je i dalje udata – priča izvor, prenosi Kurir.

FOTO: RAJKO RISTIĆ