Star

15 Avgusta, 2021 15:00

Sanju muva muž poznate pevačice! Iznajmljuje joj LUKSUZNI stan!

Sanja Stanković na meti je mnogih udvarača, a kako smo STAR saznaje, jedan se baš izdavaja po upornosti! U pitanju je, inače, muž poznate pevačice koji je Sanji pisao preko Instagrama pre nego što je ušla u prethodnu sezonu Zadruge, a sada kada je izašla iz rijalitija, više joj uopšte ne da mira. Čak joj je predložio da joj iznajmi luksuzni stan kako bi mogli da se viđaju.

Sanju muva muž poznate pevačice!

Sanja je u šoku koliko je čovek uporan, baš se zagrejao i bukvalno joj piše svaki dan i zivka je. Njoj je čudno sve to jer je zna čiji je muž i ne razume odakle mu toliko hrabrosti da joj se udvara. Nedavno je slavila rođendan u jednom restoranu, a u neko doba noći stigao je ogroman buket sa porukom od njega. Nije da joj ne imponuje jer on izgleda fenomenalno, ali opet je koči to što zna da je oženjen, i to i te kako poznatom pevačicom – kaže za STAR izvor i dodaje:

– Sanja mu odgovori na po koju poruku ili se javi kada je baš uporan, ali je vrlo rezervisana. On je nedavno pitao da iznajmi veliki stan u luksuznom naselju kako bi se viđali opuštenije. Ona je to odbila, ali ne bi me čudilo da joj saopšti i da može da se preseli u stan koji je iznajmio za nju. Neverovatno koliko je rešen da je osvoji! Čak i Sanja kaže da joj se prvi put dešava da je neko toliko uporan, iako ga ona konstantno odbija. Opšti skandal bi bio kada bi se saznalo ko je taj lik, jer mu žena uopšte nije naivna. Ma izbio bi treći svetski rat, zato se Sanja i ne usuđuje da se vidi sa njim, pa ni na piću. Ali on neće odustati tek tako, to je sigurno – završava za STAR izvor blizak Sanji.

Inače, Sanja je nedavno proslavila 27. rođendan i okupila je u jednom restoranu bivše zadrugare, ali se Matora nije pojavila jer su prekinule svaki kontakt!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ