sanja stanković
Star

31 Jula, 2021 15:00

Sanja Stanković otkriva: „Dobila sam Miljanu na SUDU!“

Sanja Stanković otkriva detalje suđenja sa Miljanom!

Sanja Stanković dobila je nakon dve godine suđenja Miljanu Kulić koja je tvrdila da poznaje njenog makroa i da pouzdano zna da se ona bavim prostitucijom. Kako je Star došao u posed presude, navodi se da Miljana mora da isplati Sanji 150.000 dinara.

Sanja Stanković ojadila Miljanu!

Sanja je pre dve godine tužila Miljanu jer je nakon završetka Zadruge tada gostovala u Narod pita i rekla je kako se preko fejsbuka dopisivala sa njenim makroom, i da ima dokaze da se Sanja bavi najstarijim zanatom. Sanja je pretrpela tada ozbiljan stres, komšije iz zgrade su je gledale ispod oka, a i po gradu je morala da se pravda da su to laži. Okidač da podnese tužbu bio je taj kada je Sanju nazvao otac koji živi u Boru i rekao joj da on ne sme na ulicu nakon Miljaninih tvrdnji jer ga svi pitaju vezano za to, kao i da njena mlađa polusestra sa očeve strane zbog tih navoda ima probleme u školi – priča za Star izvor blizak Sanji i nastavlja:

Sanja je u tom periodu bila sa Matorom u vezi i ona je podržala da podnese tužbu. Suđenje je bilo u Nišu i Sanja je redovno dolazila na ročišta, dok se Miljana pojavila samo jednom. Kada su joj tražili da priloži poruke od makroa koje je tvrdila da ima, ona je tada rekla da ih je obrisala. Nije imala nijedan jedini dokaz za tvrdnje koje je iznela. Sanji nije bila bitna cifra koju će sudija presuditi, bitno joj je da se opere od laži i da svako sledeći ko je bude optužio za slične stvari, da zna da će morati na sudu da dokaže sve što kaže, a što je laž – priča naš izvor, a mi smo pozvali i Sanju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Tačno je, Miljanu sam dobila na sudu, iskreno nisam ni očekivala da bude drugačije jer je ona izrekla gnusne laži o meni. Jeste da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže, ali opet postoje ljudi koji su njoj poverovali. I na sudu će da završi svako ko me klevata, za laž, jer drugačije ne može – rekla je Sanja Stanković za Star.

AUTOR: STAR

FOTO: GAJA / BOJAN VUKOVIĆ