Scandal

24 Avgusta, 2021 14:10

Sanja Stanković iznela PRLJAV VEŠ o CARU! Neću da budem pored onog ko me maltretira, TUČE i ponižava!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković i dalje pati zbog raskida sa Filipom Carom, s kojim je bila u vezi dok je trajala „Zadruga“, pa je sada otkrila da je on psihopata koji je jednom nasrnuo na nju.

Sanja Stanković iznela prljav veš o Caru!

Sanja je ispričala da je najbolje da se distancira od njega jer se, kako kaže, plaši za bezbednost zbog njegove agresivnosti.

Car se ponekad neartikulisano ponaša i strašno je što sam dozvolila u početku da viče i nasrće na mene. Bila sam slepa. On je skoro tokom jedne svađe prvo vikao, a onda je skočio u na mene da me ošamari. Sreća je što sam se na vreme izmakla, a on je iste sekunde shvatio šta je uradio. Uhvatila sam telefon i rekla da ću pozvati policiju bude li još jednom ustao i približio se. Videla sam da mu nije bilo svejedno, ali jedino se tako može s njim. On ima strašne ispade, kad se iznervira, nema kontrolu, počne da baca stvarii ruši po stanu, a agresija je sastavni deo. Ponekad se ponaša kao psihopata, dobro ga poznajem, ali više nemam živaca da tolerišem takve stvari. Treba da poseti psihijatra, pa neka se prazni kroz razgovore, a ne agresiju – priča Sanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Stankovićka je potom objasnila da je njena majka Branka Bahman u prvi mah dala podršku za vezu s Filipom, ali da je i ona za to da se više ne vidaju otkako joj je ćerka ispričala šta se dogodilo tokom svađe.

Moja majka je Cara gotivila, bili smo svi zajedno na večeri i strašno je što se sve ovako neslavno završilo. Polagala sam nade u tu našu vezu, ali nisam mogla sama da se borim, za ljubav je potrebno dvoje. Pričala sam sa majkom i rekla mi je da mi želi sreću pored muškarca koji će da me voli, a ne pored nekoga ko će da me maltretira, tuče i ponižava. Bila sam malo slepa kad je u pitanju Car, ali eto. Iz takvih grešaka se uči – priča bivša zadrugarka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ