tanja
Svet

1 Novembra, 2021 18:00

Dušan DOLAZI u Srbiju, Tanja našla zaštitu! Ovaj MUŠKARAC se ne odvaja od nje!

Tanja Savić ponovo prolazi kroz traume jer je Dušan Jovančević najavio dolazak u Srbiju i uveliko preti da će joj oduzeti decu. Iako je sud u Australiji Maksima i Đorđa dodelio pevačici, otac ne odustaje od borbe!

Tanja prolazi kroz pakao zbog Dušana!

Tanja je mislila da je to gotova priča, da se izborila za sinove i da je sad mirna. Vodi računa o njima, redovno idu kod psihologa, trudi se da im život vrati u normalu, da ih stabilizuje i ispravi loše ponašanje koje su usvojili dok su bili sa Dušanom i babom u Australiji. Sad kad je čula kako joj javno preti, slošilo joj se, ali bukvalno. Ponovo proživljava stresove, kaže da je on na sve spreman, a ona ne zna koliko je jaka za takvu igranku. On nju može da tuži za sve i svašta, može da joj lovi greške, uostalom, živeli su toliko godina zajedno, odlično je poznaje. Dušan nema šta da izgubi, toga je i Tanja svesna i zna da će on zloupotrebiti i sinove samo da joj naudi. Ko zna šta je smislio, kako će se opet približiti deci i kako će ih okrenuti protiv nje. Sve i da zakonski ne može da joj uzme sinove, uznemiriće ih i opet napraviti pakao – priča nam izvor i nastavlja:

-Kada Tanja nastupa vikendom, deca su kod njenih roditelja ili kod sestre, zavisi gde se u tom momentu nalaze, u Radincu ili Beogradu. Stvarno im je posvećena. Vidim da se ne oseća baš sigurno, pa je brata Nemanju angažovala da je vozi gde god da treba. U njega ima najviše poverenja, divno se slažu i on joj je glavni oslonac. Uz nju je da pomogne ako nešto zaškripi, da je posavetuje, odbrani… Mnogo joj znači ta zaštita, pogotovu sad kad se Dušan vraća. Okrenula se i bogu, svako veče pre spavanja se pomoli, za sebe i decu i za zaštitu od neprijatelja.

Sa druge strane, Dušan sprema strategiju za svoj napad, stupio je u kontakt sa par advokata u Beogradu, preko kojih će probati Tanji da ospori starateljstvo, iako je sud u Australiji rekao svoje.

On mora da dođe do neke presude u svoju korist u Srbiji pošto je Tanja odavde, kako bi mogao pred sudom u Australiji da ponovo pokrene postupak. On neće imati milosti, a to znači da će iskopati sve što može da je predstavi kao lošeg roditelja. Svaka njena greška, sve za šta može dobar advokat da se zakači njemu će ići u korist. Afera sa političarem iz Republike Srpske mu je prvi adut da joj zagorča život i zato stiže u Srbiju – zaključuje izvor Sveta.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ