Scandal

October 28, 2021 09:00

By

ŠOK! Tanja odbila Janu za DUET! Ovo je RAZLOG!

Tanja Savić otvoreno je priznala da ne bi snimila duet sa Janom! Ona je objasnila da svoju karijeru gradi drugačije, forsira drugačiji fazon pesama i prosto smatra da se to ne bi dopalo njenoj publici.

Tanja odbila Janu!

Tanja kaže da ona izbegava, kako je rekla, jeftine i jednostavne tonove i ritmove. Voli i da ih oponaša, rado peva te pesme na nastupima, ali kada sama radi neki singl ili album, voli da se bazira na svoj stil za koji smatra da joj najviše leži – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Od kada je radila sa Voyage i Breskvicom, mnogo joj se dopao taj fazon i uvidela je koliko oni ulažu u posao, pa sad i sama tako radi. Kaže da voli i da preplati svaki tekst i aranžman jer zna da će samo tako profitirati, a to joj se i desilo u poslednje vreme. Zato je i rekla kad je neko pitao što ne uradi duet s Janom da ona taj fazon ne može i da joj to ne leži iako, kako je navela, privatno obožava Janine pesme, stalno ih peva, Jana joj je uzor… Uostalom, s njenom pesmom Šta će ti pevačica se pojavila i na Zvezdama Granda i postigla uspeh. Ako se pojavi neka urbana pesma za nju i Janu, rekla je da će oberučke prihvatiti predlog, ali ne želi da peva klasičan Janin fazon pesama – objasnio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ