Svet

4 Juna, 2021 21:01

Reper otkrio šta se dešava sa Breskvicom posle RASKIDA!

Igor Panić poznatiji kao Nući bio je gost u emisiji “Meet Up” kod Milana Popovića na “Hajp” televiziji.

Breskvica nestala posle raskida!

Reper koji je trenutno vlasnik najslušanije pesme Balkanskog trendinga “Bibi” iskreno je pričao sa Milanom o tome šta je sve morao proći na svom muzičkom putu do vrha trendinga i kako je nastala najmlađa i trenutno najaktuelnija skupina na muzičkoj sceni poznata kao “Generacija Zed”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NUCCI (@nucciovde)

Našli su se ljudi koji isto razmišljaju na istom mestu. Kad imate takvu sreću da se to desi i da prvenstveno okupite prijatelje u zdravu priču onda je uspeh za dve godine koliko je nama trebalo da to podignemo na ozbiljan nivo očekivan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BRESKVICA (@brrrreskvica)

Podsetimo iz “Generacije Zed” potekli su trenutno najveći uzori mladih Mihajlo Veruović “Vojaž” i Andjela Ignjatović Breskvica koji su pre par meseci okončali trogodišnju emotivnu vezu, a Nući je u “Meet up-u” na “Hajpu” otkrio šta se dešava sa Bresvicom koja je potpuno nestala sa scene posle raskida sa Vojazom dok mladi reper niže uspehe i hit pesme.

Breskvica je tu i ima neki svoj plan za budućnost otkad se sve to izdešavalo. Breskvica je deo porodice i još uvek je deo “Generacije Zed” uskoro ćete čuti njene nove pesme– rekao je Nući u emisiji.

FOTO: Instagram/ milanpopovicofficial