Svet

3 октобра, 2022 14:00

Dragana Mirković okrenula leđa mlađoj koleginici: Ovo je prava istina o odnosu dveju pevačica (video)

Draganin nastup u Parizu ostaće upamćen po neverovatnoj energiji i hitovima 

Dragana Mirković je u Francuskoj ponovo pokazala da nimalo nije sujetna, kao i zbog čega je omiljena pevačica i među mlađim koleginicama.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Naime, u klubu Hausman u Parizu, Gaga je delila binu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i Sanjom Vučić, koja je započela svoju samostalnu karijeru. Nakon Breskvice, koja je publiku zabavljala sat vremena, napravivši sjajnu atmosferu, na binu je izašla i zvezda večeri.

Pročitajte: Desilo se ono čega se Dragana Mirković najviše plašila – Pevačicinog sina ljubav odvela iz porodičnog doma

Dragana je nakon kraćeg obraćanja publici u kom je pohvalila Breskvičin nastup, počela da izvodi svoje hitove. Gaga je kao veliki profesionalac u Pariz doletela već u petak, iako je nastup imala tek sledećeg dana. Diva je posle tonske probe otišla u obilazak grada ljubavi, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrezama. Bila je odlično raspolozena pa je svoju pozitivnu energiju prenela i na publiku u prepunom Hausmanu. Nakon puna dva sata pevanja bez pauze, Dragana je na binu pozvala svoju mlađu koleginicu Sanju Vučić.

Pročitajte: Dragana Mirković u strahu – Toni je loše, ne zna kako da mu pomogne

S obzirom na to da većina njenih kolega posle nastupa samo odu sa bine, osim lepe najave, Dragana je ostala i sa Sanjom otpevala svoj veliki hit „Poslednje veče.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Oduševljena Sanja nije skidala osmeh sa lica jer joj je podrška od naše velike muzičke zvezde definitivno prijala. Nakon što se zahvalila Dragani na ovom divnom gestu, Sanja je premijerno u Parizu otpevala svoj novi hit „OmaĐijan“, kojim najavljuje i svoju samostalnu karijeru. Oduševljena publika definitivno će danima prepričavati ovaj muzički spektakl.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Irena Klein