Scandal

14 Avgusta, 2021 20:00

SCANDAL intervju! Marko Đedović otkrio: „Ša se PLAŠI ISTINE koju ja znam!”

Mesec dana nakon rijalitija Marko Đedović samo za SCANDAL! priča kako se oseća i raskrinkava sve cimere iz Bele kuće!

Marko Đedović otkrio tajne zadrugara!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@marko_djedovic__)

Užasno se osećam, premoren sam, ali ne od rijalitija, već od ovog post efekta koji uključuje javnost, izjave i komentarisanje kojekakvih pojava, i još na sve to tu je i svakodnevno gledanje užasa koji se desio dok sam bio tamo na televiziji, mislim na odsecanja delova tela i sl… Šokiran sam i jako mi smeta to… Sve ostalo je OK kad pogledam bankovni račun… 

S kim si ostao u dobrim odnosima?

– Mimo ljudi sa kojima se znam godinama i pre rijalitija, ostao sam dobar sa Anđelom Rankovićem, Franom, Nadicom, Sandrom, Rialdom, Kenanom. Ima ih još… Ove godine su me nešto voleli, a ja volim ljude koji me vole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Kamel (@nadicakamel)

Nadica je za SCANDAL! izjavila da ste ti i Sandra Rešić kumovali vezi Tare i Ša, kako to komentarišeš?

– Ako smo mi kumovi, onda je ona stari svat, jer se i ona u jednom periodu pravila luda na sva dešavanja pošto je, kako ona kaže, tako obećala Ša. Inače ja čujem takve komentare, ali samo zbog jedne stvari žalim, a to je što zaista nemam takvu moć da spajam ljude na taj način. Da je imam, pored njih dvoje, kumovao bih mnogima jer mi je tako zanimljivije tamo i brže mi prođe vreme. Da sam ja svemoćan kao što mnogi misle, mnogo bi bilo zamršenije. Iskreno, imali bi u svojoj vezi još jednog švalera i švalerku, pa da tek imate vi spolja šta da gledate, a i meni da bude zanimljivije tamo, ali na moju žalost, a verujem i gledalaca, nisam svemoguć, tako da su to gluposti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Zašto Ša sada zazire od tebe? Da li se plaši informacija koje imaš o njemu?

– On se plaši istine koju ja pričam, a za koju i sam zna da je istina, ali je previše slab da bi mogao da se odupre tom osećaju zaljubljenosti. Ša zna da sam u pravu, zato dosta puta i zaćuti, pa to deluje kao strah, ali ne od mene, već od toga što zna da Maki nikada ne laže i da je Maki u pravu.

Prema Tari si se u startu postavio zaštitnički, kakvi ste sada?

– Nikakvi. Nemamo komunikaciju, dopisivali smo se i Tara je spuštala loptu, žargonski rečeno, ali sam rekao uslove pod kojima bismo mi uz neko svetsko čudo progovorili, a to je da kaže istinu javno i pokaje se za sve urađeno, do tada sa lažovima ne komuniciram mimo tih poruka koje smo razmenili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Da li je istina da Tara i Ša troše Ivanin novac?

– Da. Sve što sam rekao je istina. To mi je rečeno. On je to meni rekao, čak postoji klip gde se to prvo čuje tiho, a posle je glasno rečeno Pa nisam ja budala!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Maja i Janjuš? Ljubav ili patologija?

– Pomešano, patologija uz primese ljubavi koja ponekad ugleda svetlost dana, ali brzo bude ugušena tom patologijom. Žao mi je Maje i tamo bilo jer je Maja iskrena, ali mislim da nije najbolje psihički, pa joj nekako lakše opraštam nego Janjušu.

Misica i Karić? Istina ili fejk?

– Uh! Nastavilo se, za sada opstaju, ali videćemo dokle. Nije mi se Jovanino ponašanje svidelo u Zadruzi jer je dosta lagala i vrtela priču, mada je imao i Stefan ispade kada je vređao, ali ja ne znam kako bih se ja ponašao da me neko tako slaže i bude u fazonu Jel ti veruješ svojim očima ili meni. Želim im svu sreću, ali nisam siguran da se sreća gradi na lažima koje je Stefan progutao.

Da li će se na kraju ispostaviti da su Kristijan i Kristina u iskrenoj vezi?

– Ja sam siguran da Kristijan voli Kristinu, a i ona njega. Na neki uvrnut i čudan način, ali mislim da se vole. To se i tamo videlo, Kristijan je bežao od toga, ali nije mogao da pobegne, a Kristina je uvek priznavala tu ljubav. Kada sam čuo da ljubomoriše na Cara, znao sam odmah da je odlepio. Iskreno, njima najviše verujem da se vole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Kemez (@milicakemezofficial)

Šta je sa Milicom Kemez? Da li je ona zaslužila drugu nagradu? Jel ona zaista žrtva ili se samo pravi?

– Milica ima tu samosažaljivu crtu ličnosti, a ja to ne volim. Ali to ne menja činjenicu da ona jeste žrtva, prvenstveno sopstvene sestre, pa onda i voljene osobe koji su je doveli u situaciju da se tako loše oseća. I meni je bilo žao ove sezone. Zasluženo je dobila drugo mesto i baš mi je drago što je kuća u pitanju jer je nikad nije imala. To što se njoj desilo ne želim ni ljudima koji meni žele smrt, zaista. Mada Milica zna šta je istina, zato se tako loše i osećala.

Ona je rekla da joj je Zorica Marković obećala lokal, pa od toga nije bilo ništa. Ko tu laže?

– Mislim da se nisu videle i da tek treba. Zorica ima svoje lokale i siguran sam da će održati datu reč. Ona ume da bude i preka i da opsuje i da uvredi, ali kad je teško, Zorica je tu, ona je čovek.

Kakav je Miličin i Borin odnos?

– Posle svega morbidan. Nadam se da je prekinut i biću srećan ako je tako, zbog oboje. Mislim da je to nešto što Milici najteže pada, ali je najbolje za nju, to je i bio razlog mnogih prepirki mojih i njenih. Užasan odnos, kako bih ja rekao, odnos iz pakla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Šta se dešava s Draganom Mitar? I ona te pljuje, a bio si uz nju?

– Ma tu promašenu ličnost koja unesrećuje svoje najbliže (rekao bih najdraže, ali mislim da ih ne voli) ne mogu da komentarišem više. Nestalo njoj i onom njenom para, pa se pomirili da bi ušli u Zadrugu 5, ali džaba su krečili! (smeh)

Kakvi su ti planovi za dalje? Ulaziš opet u Zadrugu ili da te očekujemo u nekoj redakciji?

– Što se rijalitija tiče, razgovarao sam sa Željkom Mitrovićem i rekao je da bi trebalo da uđem jer sam ostavio veliki trag u Zadruzi, a da ove godine želi da spoji sve one koji su ostavili traga, tako da ćemo razgovarati, za sada nije postignut konačni dogovor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ