Star

7 Avgusta, 2021 19:00

Fran ne sme u Hrvatsku! Prete da će ga VEŠATI na ulici!

Fran Pujas još uvek nije išao u Hrvatsku odakle je, već sve vreme boravi u Beogradu. On trenutno stanuje kod brata Sare Reljić i nema nameru da se vraća kući jer se zamerio opasnim kriminalcima. I sam je tokom Zadruge govorio o nekim nelegalnim poslovima u kojima je bio akter, a pominjao je i imena koja očigledno nije smeo. Zato su mu i zapretili da se u Zagreb i Hrvatsku više ne vraća!

Fran ne sme u Hrvatsku!

Fran je sve vreme u Beogradu, bila mu je majka tu nekoliko dana, ali se ona vratila u Zagreb, a on je ostao. Ne sme da ide kući jer ima velike probleme i dobija ozbiljne pretnje. Tokom Zadruge iznosio je neke stvari i imena i sad je u opasnosti. Planira da potpiše ugovor i za Zadrugu 5, pa će sve vreme biti u Srbiji. Čim je izašao iz rijalitija, prenete su mu jezive pretnje. Znam da se video sa jednim poznanikom iz Zagreba ovde u Beogradu i on mu je rekao da se ne igra i da ne ide u Hrvatsku jer mu se crno piše. Ozbiljne glave mu prete da će ga vešati na ulici i on je svestan da sa njima nema šale. Preko nekoliko ljudi su mu uputili pretnje i rekli da neće preživeti ako pokuša da dođe u Zagreb – priča za STAR izvor blizak Franu i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666)

I njegova mama je načula za pretnje, pa savetuje sina da ne mrda iz Beograda – završava izvor STARA.
Pujas je inače i sam priznao da ne sme da ide u Zagreb, ali je istakao da su razlog navodno neke kazne koje ima, a koje nije uspeo da reši.

Ja se iskreno ne sećam da sam pominjao neka imena. Razlog zašto ne idem u Hrvatsku su neke kazne koje moraju da se reše i dok se to ne završi moram da budem ovde. Inače, voleo bih da opet uđem u rijaliti – rekao je Fran za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR