Star

20 Marta, 2022 21:00

Elena Kitić ostavila Frana zbog podle PREVARE? Evo gde namerava da pobegne, nikad je neće naći!

Nakon što se oglasila Jelena Krunić koja je rekla da je imala intimni odnos sa Franom, dok je on uveliko bio sa Elenom u vezi, Miletova ćerka  je rešila da stavi tačku na tu ljubavnu priču. Kada je proverila da li je sve to stvarno istina, mlada pevačica je rešila da prekine vezu sa Pujasom što će ga dotući kada sazna da je ostao bez devojke.

Elena se šokirala kada je čula da Jelena Krunić priča kako je bila sa Franom i to dok su oni u vezi. Nije htela da reaguje naglo, raspitala se preko nekih svojih prijatelja i čak dobila i dokaze, a to su poruke koje su razmenjivali Fran i Jelena. Rekla je svima da je kraj i da je ona slobodna devojka. Žao joj je što od početka nije slušala svog oca jer Mile nikako nije bio za tu vezu. Shvatila je da je Fran izigrao i rekla je da mu neće dati priliku ni da razgovaraju kada izađe iz rijalitija. On ni ne sluti šta se napolju dešava – priča nam izvor blizak Eleni i dodaje:

Pročitajte: Ćerka Mileta Kitića fotografisana sa iglom u veni! Elena šokirala javnost! (FOTO)

View this post on Instagram

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 – Fran će doživeti šok kada izađe i shvati da ga je Elena šutnula i da je saznala sve. Koliko znam, ona planira uskoro da ode u Dominikanu kod svoje majke, tamo se još uvek nalazi i Mile. Tako da Fran neće moći nikako da dođe do nje. Sada se hvata za to što joj je Mile govorio da je on samo koristi i da nije dečko za ozbiljnu vezu. Razočarana je jako. Nije htela da zove Jelenu, jer joj ona ništa nije kriva. On je taj koji je prevario i razočarao. Lud je samo što je mislio da Elena to neće saznati – završva naš izvor.

View this post on Instagram

A post shared by Fran Pujas (@nfra666)

Pročitajte: Pre fatalne Danijele, voleo je prelepu koleginicu! Evo kako danas izgleda bivša žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Žarko Radovančev