Zdravlje Kije Kockar
Svet

April 22, 2023 20:00

By

Kija konačno pokazala stranca koji joj je ukrao srce: Pripijeni i zagrljeni, sve puca od strasti FOTO

Dečko Kije Kockar ne voli da se eksponira u javnosti

Već nekoliko meseci Kristina Kija Kockar potpuno se povukla u medijsku ilegalu, jer joj je, kako je izjavila bio preko potreban odmor od javne scene, novinara i kamera. Ona je to vreme pametno iskoristila spremajući nove projekte o kojima još uvek ne želi da govori ali je i nedavno oduševila fanove kada je otkrila da će od oktobra ponovo sesti u studentsku klupu jer planira da upiše Pravni fakultet u Beogradu.

Pročitajte: O ljubavi je mudro ćutala – Nedugo nakon Slobe i Kija podelila najlepše vesti, niko srećniji od Nadice FOTO

Dečko Kije Kockar

Ata images

Slobina bivša supruga nakon razvoda svoj emotivni život krije daleko od očiju javnosti i na temu ljubavi nikada nije detaljisala. Međutim, nedavno je izjavila da je njeno srce ukrao stranac zbog kog je u poslednje vreme van Srbije jer ne želi da ih uslikaju znatiželjni paparaci. Tvrdi da nikada nije bila srećnija te da dečko Kije Kockar čini sve da ona bude srećna i ispunjena, jer je to i zaslužila.

Pročitajte: Anastasija na rubu živaca – Isplivali svi detalji odnosa Kije i Gudelja, pevačica sve priznala

Dečko Kije Kockar

Rajko Ristić

I dok mnogi zamišljaju kako izgleda taj famozni stranac, Kija je juče pokazala još jednog muškarca iz inostranstva kojeg obožava. Naime, ona je bila jedan od počasnih gostiju na koncertu Erosa Ramacotija te je iz prvog reda uživala u vanvremenskim hitovima italijanskog pevača. U jednom trenutku, Eros je sišao sa bine i uputio se pravo ka Kockarevoj sa kojom je igrao, čak ju je u jednom trenutku veoma prisno i zagrlio.

Pročitajte: Ne može da ga preboli – Kija Kockar nikad iskrenije govorila o Slobi, njegov potez ostavio je bez teksta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

O svemu tome, pevačica se pohvalila javno na svom Instagram nalogu ne krijući sreću i oduševljenje što je imala priliku da zaigra sa Ramacotijem. A čini se da ni on nije ostao imun na njenu nestvarnu lepotu i harizmu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić