kija kockar
Svet

6 Decembra, 2021 20:00

Kija Kockar: „Luna zaslužuje da zna ISTINU, evo zašto je bila OSTAVLJENA”

Kija Kockar u poslednje vreme se posvetila brizi za svoju majku Nadicu, pobednicu Zadruge 5.

Kija Kockar sve otkrila!

-Ni dinar nismo pipnule od njene nagrade. Opet radi u restoranu, ali sad dolazi u Beograd kod lekara, ima neka snimanja. Ultrazvuk srca joj ne valja pa mora da radi neke silne analize. Imala je ranije problem sa leđima. To je sanirano, ali srce je sad problem. Sve te teme gde se spominjem i provlačim po medijima, mene više ne dotiče to, bitno je samo zdravlje. Našli u Beogradu najsavremeniji aparat koji će pokazati šta je problem, pa to da rešavamo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✳️Nadica Zeljkovic✳️ (@_kamelice_)

A što i dalje radi, zašto ne užva posle svega?

-Ona voli da radi. Zaista joj sad ništa ne fali, ali to je ona. Radi umereno. Dok sam bila mala, grabila je što više posla, jer nam je trebalo. Sad čeka unuče pa da ode u penziju, ali ne znam koliko će još čekati. Baka pita stalno da li će uskoro biti beba, a mama me ne pita. Kad se desi, desi se. Probala sam jednom, udala se, bilo je lepo, imali smo svadbu, ali… Mislim i da je mami od toga muka i da se i dalje oporavlja.

Dalilu i Dejana sad poistovećuju sa tobom i sa Slobom. Kome je teže?

-Iskreno, ne gledam rijaliti, podseća me na neke lične stvari. Muka mi od te toksičnosti, cele te priče, svega. Mogu da
razumem i priču Janjuša i Ene, Ša i Ivane, zapravo priču prevarenih partnerki. Ja sam zaista volela, ali niko drugi nije voleo ni u ovoj mojoj priči niti kod ovih parova koje sam spomenula. Postoje stvari koje su se posle dešavale meni, a to niko ne zna niti će saznati. U mom braku nikad nije bilo ljubavi, samo obmana sa druge strane. Ja bih pre crkla nego bila nečija ljubavnica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Opet se peckate ti i Luna?

-Ona je pokrenula priču a ispalo je da sam ja. Verovatno ja kao povređena žena nemam pravo da kažem šta imam, a svi drugi imaju, ali dobro. Ja sam Luni sve oprostila, ali nisam zaboravila, dok njenoj majci nit opraštam nit zaboravljam jer ona je odlično znala šta radi. Luna je bila mlada, imala je pravo na svoj život. Ja sam zbog sebe htela da završim tu priču. Treća strana, odnosno moj bivši suprug je tu najviše bio kriv, međutim, ta porodica je sve vreme trčala pred i kad su videli da su se zeznuli bilo im je glupo da njega napadaju, pa su opet krenuli na mene. Čovek je meni pričao bajke godinama, a njoj mesecima. Mada, saznanje zašto je i nju ostavio mi je bilo šokantno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Zašto je ostavio?

-Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz “Zadruge” da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna. Nije tad bila u pitanju nikakva ljubav prema meni kako se spekulisalo već samo njegova lična korist. Kad sam to čula, ja sam bila u šoku. Kod njega se sve vrti oko materjalnog, a ne kod nas dve. To sam saznala tek posle tri ili četiri godine. Čak sam i ja u tom momentu mislila da me voli i da se pokajao. Luna je isto mislila. Jako ružno što je čovek u momentu pristao da je ostavi zbog karijere. U pesmi “Sanjam”, koju mi je Angelina napisala, ide ”Ti me prodaješ, odaješ, koliko košta slava”. Sad je sve jasno.

Zašto nam to otkrivaš?

-Morala sam. Koliko god je mene Luna povredila, ovo je istina i svi treba da je znaju. Ja sam pokušavala da pričam normalno sa njim, neke moje stvari su ostale kod njega, on neće da mi ih vrati, ne znam zašto. Ja sam dobra sa jednim delom njegove porodice, a on se posvađao sa svima koji su u kontaktu sa mnom, čak je i neke prijatelje izbrisao jer su dobri sa mnom. Čak i ovi koje sam upoznala tokom zabavljanja sa njim imaju bolje mišljenje o meni nego o njemu. Desilo se nešto jako ružno sa njegove strane, što sam ja preuzela na sebe i nikad nisam dobila izvinjenje za to. Ostalo je sve na meni. Krivo mi je zbog toga. Izgleda da ćemo to morati da rešimo na drugi način, a on zna o čemu pričam. Sloba je u fazonu da ga kao ništa ne zanima, a privatno me non stop spominje, puna su
mu usta mene. Ja pričam javno, privatno ne. Ja samo znam da se rijaliti nije desio, Sloba i ja bismo i dalje bili u braku.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ