Star

4 Januara, 2021 21:00

STAR intervju! Kija Kockar: „Bilo mi je teško, ali sam imala i teže godine”!

Kija Kockar redovno prati Zadrugu u kojoj se takmiči njena mama Nadica! Samo za STAR otkriva kako regauje na njene postupke, i čemu se nada u novoj godini.

Bilo mi je teško, ali sam imala i teže godine

Šta si poželela sebi u Novoj godini?

„Pored očiglednog, zdravlja, poželela sam otvaranje granica. Mislim da su ove godine svima želje normalan život, da nema mesta za nečim posebnim. Želim mir koji imam u sebi i štaviše da ga zabetoniram tu za stalno.

Koliko je ovo bila teška godina za tebe?

„Teška, ali imala sam teže. Mnogo teže godine. Ova godina me je stavila na resetovanje, da vidim sve oko sebe na miru a ne u žurbi i da uradim neke stvari za koje pre nisam imala vremena.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Šta se dešava sa tvojim ljubavnim životom?

„I da se dešava ili ne, ne delim. Ne paradiram svojim privatnim životom da bih nekom dokazala da li sam srećna, sama, zauzeta, ispunjena. Volim što imam neke stvari samo za sebe, pa i neke za koje ne zna baš niko. Tri godine je moj život bio na tacni i sada svaki trenutak, meni važan, baš čuvam. To je luksuz.

Moja majka se naradila i načistila u svom životu! Sada treba da leži i uživa

Da li bi volela da se postaneš majka u 2021?

Iskreno, želela sam i želim, ali sve se menja uvek, tako da sam odlučila da ipak ne žurim, s obzirom na stanje koje je zadesilo celu planetu, a imam još neke stvari koje želim da završim. Ali ako se desi, više je nego dobrodošlo.

Kada bi partner zahtevao da se odrekneš karijere da li bi to učinila?

„Ne. Odrekla bih se ako bih ja to želela. Nikad nisam imala niti ću imati nekog ko od mene tako nešto može da zahteva. Ne mislim samo na karijeru već na ceo život. Kompromis da, jer to je stub zajednice ali zahtevanje mi zvuci grubo. Ne treba mi muškarac da mi kaže kad ću prestati da radim ili šta ću raditi, sama sam sposobna da to ocenim.”

Kako komentarišeš Nadicino učešće u Zadruzi?

„Super mi je. Nedostaje mi. Neke stvari samo ona razume i teško mi je kad nije tu da mogu da joj ispričam. Navikla sam da budem odvojena od nje ali ne i da ne mogu da je pozovem kad želim.

Vrlo često ume da iznese detalje o tvom privatnom životu, jel te nervira to?

„Iznosi samo ono što se već zna. Mi imamo dobar odnos majke i ćerke ali sa granicom da ne pređe previše u drugarski. Ja sam odrasla osoba i normalno je da moja mama nije upućena u svaki aspekt mog života. Ona i dan-danas ne zna neke detalje iz mog braka jer to nije njena stvar. To je moje mišljenje. Ali uvek je tu, ako sam spremna da podelim i bol i radost. Uvek me pusti da sama kažem, ili me ne pita jer oseti i samo me zagrli. Ona je divna.”

Lili je rekla da je Nadica jako lenja i da neće da čisti…

„Nadica se načistila u svom životu. Sada samo neka leži i odmara, od mene ima punu podršku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Kako komentarišeš odnos Tome i Nadežde?

„Tužno je to sve zbog deteta. Njih dvoje nikako zajedno. Znala sam da ulazi, pisala mi je, rekla sam joj da nisam za to, zbog deteta jer je malo, i da prestane da se oglašava, ali da je njena odluka. Ne žalim ih, samo to dete.”

Jel te iznenadilo Sanjino ponašanje u Zadruzi?

„Kakvo ponašanje ? Koliko vidim lepo se ponaša. A ako mislite to za Anđela, nisam upućena šta se tu tačno desilo.”

Mogu li ona i Anđelo da ostavre ozbiljnu vezu, kao što jeon imao sa Teodorom?

„Ja sam čula da su već raskinuli. Ma naravno da ne mogu, oboje to znaju. Mislim da će ostati samo dobri prijatelji.”

Jesi li poznavala Džeja?

„Jesam. Tužno je to što se dogodilo, on je bio pevač i čovek kojeg su svi voleli.

Neki su osudili to što je sahranjen u Aleji, kako ti na to gledaš?

„Zar je bitno gde si sahranjen? On je ostavio veliki trag, a to je neizbrisivo.  Ako je sahranjen tamo, sahranjen je sa razlogom.”

Glupo je da naplaćujem čestitke, a još gluplje da budem lažni moralista!

Kaća Živković prolazi kroz težak period, jesi li uz nju i kako je ona?

„Svaki dan. Bile smo zajedno na kratkom odmoru, pa smo uživale u druženju i na svežem vazduhu. A kako se oseća? Kao i cela nacija. Svi delimo istu muku, plus uvek ima neka dodatna. Ali smo podrška.”

Jesi li u kontaktu sa Milicom Pavlović?

„Jesam, naravno. Ali naše privatne razgovore neću da otkrivam javno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Kako komentarišeš Teodorinu odluku da naplaćuje čestitke 500 evra?

„Za tu aplikaciju su me zvali, još kad smo izašli iz rijalitija, jer je tad bila u razvoju. I zvali su me sad pre nego što su nju svi napali. To radi po principu, pola tebi, pola aplikaciji, i sam određuješ cenu. Nisam pristala samo zato što je logički neizvodljivo. Mi smo dostupni narodu i ja lično idem u prodavnicu, imamo nastupe, slikaš se uvek satima posle. Nije izvodljivo i mene to ne zanima. Snimila sam milion čestitki i pozdrava. Uopšte je ne osuđujem, vidim da su se mnogi nakačili na nju, da bi bili u novinama kako su jako humani a ona loša. To je ipak njihova koleginica. A šta će narod da kaže, pa Teodora zna da je javna ličnost, mora da istrpi da svako će uvek nešto reći. U ovom slučaju, osuđujem sve lažne moraliste.”

Darina veza sa mlađim ne može da bude ozbiljna!

Šta kažeš na vezu Dare Bubamare sa 22 godine mlađim momkom, da li bi mogla sebe da zamisliš u toj situaciji?

„Samo napred! A da li bih mogla? Pa mlađe je uvek bolje. Jedino mislim da to ne može biti ozbiljno jer retko da je neki muškarac baš zreo. Ali nikad se ne zna. Nisam još u tim godinama.”

Šta bi poželela našim čitaocima za Novu godinu?

„Zdravlje, otvorene granice, sačuvan zdrav razum i mir u domu!”

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR