Star

23 Decembra, 2020 12:00

Sanja se SVETI Teodori preko Anđela! Isplivali šokantni DETALJI!

Svi su se šokirali kada su Anđelo Ranković i Sanja Stanković otkrili da su u vezi. Naravno, Matoru je to najviše zabolelo, a prava istina je da Sanja ima i dodatni cilj – da se osveti Teodori Džehverović jer joj je maznula Anđela ispred nosa u prvoj sezoni rijalitija!

Sanjina drugarica otkrila detalje!

Sanji se Anđelo svideo dok su bili u prvoj Zadruzi i ona mu se otvoreno tada udvarala ali je Teodora preduhitrila i smuvala ga iako je znala da se on sviđa Stankovićevoj. Nakon toga se Sanja smuvala sa Matorom, ali joj je Anđelo uvek bio tiha patnja. Kada je saznala da on više nije sa Teodorom, počeli su da se viđaju, to je bilo početkom ove godine, ali je on njoj stalno pričao o Teodori jer se nadao pomirenju, što je nju izluđivalo. Nisam iznenađena što su se smuvali sada… Poznajući Sanju, ona će iz njega sada da izvuče sav prljav veš tokom veze sa Teodorom, i to samo da bi se njoj osvetila. Takođe joj je cilj da se Anđelo toliko zaljubi u nju i da zaboravi da je ikada i bio sa malom Džehvom – kaže  Tijana za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Ja verujem da ta veza može da uspe iako će Matora da se umeša, ali Sanja je mazga, izboriće se. Ne bi me iznenadilo ni da se desi da rade na bebi. Ona želi da se što pre ostvari kao majka, Anđelo joj se jako dugo sviđa, tako da verujem da ih čeka duga veza, a možda i brak – objašnjava nam Sanjina drugarica, a mi smo pozvali i Gocu Džehverović koja svake nedelje posećuje zadrugare da nam kaže kako joj se čine Sanja i Anđelo kao par.

Čula sam da su zajedno, pa šta ja imam sa tim. On jeste bio sa Teodorom, ali oni odavno nisu zajedno, ima pravo da bude sa kim hoće. Nema oni šta da iznesu o Teodori što bi nju moglo da ukanali, jer je ona bila i ostala čista, pogotovo kad pričamo o toj vezi – rekla je Goca za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR