Star

August 23, 2021 20:00

By

Janjuš uhvaćen sa BIVŠOM! Šuška se da su ponovo u VEZI!

Nakon spekulacija da se ponovo ženi Enom, Janjuš je novom objavom dodatno podgrejao priče o pomirenju!

Janjuš uhvaćen sa bivšom!

Naime, Janjuš je na svom Instagram profilu pokazao kako provodi vreme, a društvo su mu pravile bivša supruga i ćerkica Kruna.

Sudeći prema fotografijama, Janjuš se sa porodicom uputio u jedan šoping centar, a kada je kupovina bila gotova bivši košarkaš je Enu i Krunu odveo na ručak.

Ja i Kruna se mrštimo kao i uvjek, bivša buduća bivša buduća žena se dopisuje sa dečkom – napisao je šaljivo bivši zadrugar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Podsećanja radi, samo 10 meseci nakon zvaničnog razvoda Janjuš je ponovo zaprosio bivšu suprugu Enu, a ona je bez razmišljanja pristala, preneo je nedavno tabloid Star.

Janjuš je iz čista mira kleknuo na koleno i po drugi put zaprosio Enu! Ona je prvi bila u šoku pa je počela da se smeje i pitala ga da li je ozbiljan, a kada je ubedio da jeste i da se sa tim posle svega ne bi šalio, rekla mu je da hoće! Naravno, odmah mu je postavila uslove i on je sve prihvatio. Planiraju veliku svadbu sredinom septembra na kojoj će biti preko 200 zvanica, pošto Janjuš sada ne želi da ide opet u Zadrugu – rekao je tada izvor Stara.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / INSTAGRAM PRINTSCREEN