đanijeva žena besna
Star

July 30, 2021 17:00

By

Slađa tražila RAZVOD po hitnom postupku! Evo šta je Đani uradio!

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da se razvode Đani i Slađa posle 25 godina braka!

Slađa tražila razvod po hitnom postupku!

Kako smo saznali, pevačeva supruga koja se trenutno sa decom i unukom nalazi na letovanju rešila je da stavi tačku na brak jer ne želi više da toleriše Đanija i njegove postupke. Ona je još sa letovanja kontaktirala advokata da pripremi sve kako bi se što pre okončao njen brak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

Slađa je tužna i depresivna, deca se trude da je nasmeju, ali ne vredi. Nije se nadala da će do ovoga doći, ali je previše bila tolerantna i baš je svašta praštala Đaniju. Umesto da sada uživa na moru sa decom i unukom, ona razmišlja šta će i kako će oko razvoda. Koliko znam, razlog što je odlučila da ostavi Đanija jeste taj što je pred sam put na more saznala da je pevač pozajmio malo veću sumu novca jednom čoveku, koji uopšte nije njihov prijatelj, već poznanik. Poludela je, dobila je bukvalno nervni slom. Jer kako je bila korona i svašta nešto, zahvaljujući njoj su imali zalihe, jer je ona ostavljala sa strane za ne daj Bože. Da se Đani pitao, on ništa uštedeo ne bi. Inače je galantan, a Slađa je neko ko i te kako vodi računa o novcu – priča za Star izvor blizak porodici Trajković i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Ja se nadam da će uspeti na nagovor dece da se pomire, bezveze da se posle svega razvode, ali kažu mi da je Slađa baš odlučna i da je zvala i advokata da završi papire dok se ona ne vrati. Đani je u Beogradu, radi, i nikome ništa ne priča, jer on misli da će mu Slađa oprostiti. Ona je dan pre nego što će krenuti na more, zatražila od Đanija određenu svotu novca, a onda joj je on priznao da je taj novac pozajmio i da će mu vratiti za mesec dana. Ona je poludela jer mu prvo nije verovala, mislila je da je opet počeo da se kocka, a onda je saznala da joj je rekao istinu, ali je izgorela jer taj čovek njima nije niko u životu da bi mu pozajmili novac i to veliku sumu – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ