Star

February 4, 2022 20:06

By

Slađi hitno operisan tumor! Operacija trajala 3 sata! Evo šta poručuje Đani!

Supruga folkera, Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, primljena je u bolnicu gde je hitno operisana.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, kako domaći mediji prenose, reč je o tumoru na bubregu, koji je slučajno otkriven rutinskim pregledom. Slađi je tada dijagnostikovan tumor bubrega, te su lekari odlučili odmah da je operišu. Vest o njenoj bolesti povtrdio je i Đani u emisiji “Sceniranje”.

Pevač nije krio da su za Slađinu bolest saznali sasvim slučajno, dok su bili na kontroli, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu, kako bi uspeli da sve srede kako treba. Inače, podsetimo, Slađa je nedavno odlazila na kontrole kod doktora, kao i njen voljeni suprug Đani, a nakon obavljenih svih analiza koji su bili potrebni, doktori su ustanovili da ona ima tumor bubrega.

Operacija trajala 3 sata!

– Tačno je prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra, ali moram da vam priznam da mi nije svejedno – ispričao je pevač u emisiji “Sceniranje”.

ATA/IMAGES

Tim povodom oglasio se njihov sin Marko, koji je potvrdio da mu je majka u bolnici.

 -Majka mi je trenutno u bolnic,i jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba – izjavio je Marko, a domaći mediji prenose.

Podsetimo, Đani je takođe, nedavno imao problema sa zdravljem. On je završio u Hitnoj pomoći kada mu se slošilo zbog umora i tada je bio priključen na aparate.

– Đani je prehlađen, sve ga je stiglo… Proradili su mu sinusi, nema koronu, ali ga je sve stislo, ceo je zapušen. Ima upalu sinusa. Stigao ga je umor. Još uvek je u bolnici i nije mu određena terapija – rekla je Slađa nedavno.

Pročitajte: Karleuša uputila brutalnu poruku Dušku? Evo šta traži od njega!

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ATA/IMAGES