Đanijeva supruga svet portal svet
Svet

November 30, 2022 20:00

By

Posle teške operacije Slađa obaveštena o razvodu: Oglasio se i Đani i saopštio svoju odluku

Razvod Slađe i Đanija ponovo je glavna tema

Nakon što se u domaćim medijima pojavila vest da su se Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa razveli i da su na svoju bračnu zajednicu stavili tačku, folker je demantovao ovu priču.

Pročitajte: Slađa raskrinkala Đanija, ne želi više da ćuti o njegovom odnosu s vanbračnim sinom 

Instagram

To je neistina. Čuj, ja se razveo od moje Slađe? Volim je najviše na svetu. Ako se nešto neće nikad dogoditi, to je da ćemo se mi razvesti. I da hoću, nemamo vremena – poručio je iznervirani Radiša, tvrdeći da se razvod Slađe i Đanija nikada neće desiti.

Podsetimo, o Đanijevom braku se već jedno vreme spekuliše kako je na klizavom ledu. Tako se u julu prošle godine pisalo kako je Slađa urlala na telefon dok je bila na letovanju u Turskoj: “Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno?“ – naveli su tada mediji.

Pročitajte: Slađa prešla preko Đanijeve prevare i mužu poslala snažnu poruku 

slađa i đani

Bojan Vuković

Iako se do sada nije oglašavao na ovu temu, pevač je sada svima stavio do znanja da se razvod Slađe i Đanija nikada neće desiti.

Pevačeva supruga je nedavno imala operaciju na srcu, a nekoliko meseci ranije joj izvađen bubreg, pa je i njoj i Đaniju njeno zdravlje na prvom mestu, pa ne razmišljaju ni o drugim stvarima, a kamoli o razvodu.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM