Đanijeva supruga
Svet

12 септембра, 2023 10:30

By

Đanijeva supruga estetskim korekcijama upropastila lice, a nekada je bila najlepša pevačica (FOTO)

Đanijeva supruga nekada je bila lepotica

Poznate ličnosti, ali i njihove porodice non stop su pod lupom javnosti, pa su često na meti kritika, što zbog svojih postupaka, što zbog svog izgleda.

I dok Radiša Trajković Đani povremeno, što namerno, što nenamerno, napravi nešto što se komentariše danima, Đanijeva supruga je oduvek bila odmerena, i u svojim izjavama, i u svojim postupcima.

Đanijeva supruga

Ata images

Međutim, Slađa je nedavno, takođe, navukla na sebe brojne negativne komentare, i to zbog svog izgleda.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija iz prošlosti, na kojoj se vidi da je Đanijeva supruga nekada bila prava lepotica. I dok je za pređašnji, prirodni izgled dobila brojne komplimente, Slađu, koja je takođe nekada bila pevačica, iskritikovali su zbog nepotrebnih estetskih intervencija koje je imala u poslednjih nekoliko godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@srbija_showbizz је поделио/ла објаву

Ne, može a da se ne primeti da je pevačeva žena zaista imala brojne korekcije, od povećanja usana i jagodica, do povećanja grudi, te da joj one uopšte nisu bile potrebne.

Verujemo da se i sama Slađa pokajala zbog svega što je radila na svom licu, ali će sve greške koje je napravila poslužiti za nauk njenoj prelepoj ćerki Sofiji, koja je kopija svoje majke.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM